Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

GAZETECİLERDEN VALİ PEKMEZ’E TEŞEKKÜR PLAKETİ

yayınlanan valiler kararnamesi ile

yayınlanan valiler kararnamesi ile aksaray valiliğigörevinden adıyaman valisi olarak atanan, aksaray’ın 12.valisi aykut pekmez’inaksaray valiliğinde yapmış olduğu başarılı çalışmalardan dolayı aksaraygazeteciler cemiyeti üyeleri tarafından teşekkür plaketi verildi.

valilik makamında şehrimizin başarılı valisine teşekküriçin ziyarette bulunan aksaray gazeteciler cemiyeti başkanı yaşar karatay vecemiyet üyeleri, vali aykut pekmez’in aksaray’da başarı ile görev yaptığını veaksaray’dan ayrılmasına gazeteciler olarak üzüldüklerini belirterek, kendileriile birlikte tüm aksaray’ın yapılan hizmetlerden dolayı memnun olduğunusöylediler.

vali aykut pekmez’de, aksaray’da ilk valilik görevindebulunduğunu belirterek, ülkemizin her köşesinde görev yapmaya hazırız.kaymakamlık döneminde de olduğu gibi valilik zamanında da ülkemizin herköşesinde görev yapmaya hazırız. aksaray’da tüm şehirle birlikte uyumlu birvalilik yaptığımızı düşünüyorum. aksaraylılara hakkım helal olsun,aksaraylılarda helal etsin” dedi.

vali aykut pekmez, 5 kasım 2018 pazartesi günüaksaray’dan ayrılacağını adıyaman’da göreve başlayacağını söyledi.

haber avni k.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler
Sıradaki Haber ‘Ailemi Seviyorum ‘ projesi kapsamında Yenipınar Köyü sakinlerine eğitim verildi