Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gazeteci Öztürk, hava savunma şirketinin ortağı oldu

Aksaraylı Gazeteci Gökten Öztürk

Aksaraylı Gazeteci Gökten Öztürk sinema ve dizi sektörünün ardından başarılı çalışmaları neticesinde ANL Savunma Havacılık ve Uzay Anonim Şirketinin ortaklarından birisi oldu. Şirket sahibi Elektrik Elektronik Yüksek Mühendisi Anıl Aktaş ile zaman zaman birlikte çalışmalar yapan Sinema ve Dizi oyuncusu Gökten Öztürk yönetim kurulu üyelerinin isteğini kırmayarak bu görevi kabul etti.

Bu konuda bir açıklama yapan Aksaraylı Gazeteci Gökten Öztürk ” Yaklaşık 5 yıldır İstanbul’da bulunuyorum. Sinema ve Dizi oyunculuğu ile birlikte 4 yıl önce tanıştığım Oğuzhan Akkoyunlu, benim Anıl Aktaş Bey ile görüşmemi istedi. ANL Hava Savunma Havacılık ve Uzay Anonim Şirketi ne geldiğim zaman yapılan projelerin Türkiye için harikulade olduğunu gördüm. Birlikte yol aldığımızda projeleri daha güzel yapacağımızı belirtti. ANL Hava Savunmaları Uzay A.Ş yönetim kurulu başkanı Anıl Aktaş ve yönetim kurulu üyelerinin bu isteğini kırmadım ortaklığı kabul ettim. Allah’ın izniyle çok güzel projelere imza atacağız ” dedi

ANL Hava Savunma Havacılık ve Uzay A.Ş sahibi Anıl Aktaş gazetemize yaptığı açıklamada,” Biz ANL Savunma Havacılık ve Uzay A.Ş. olarak kendi alanında birçok teknolojik AR-GE çalışması yapan ileri teknoloji üretmek için kendi olanaklarını kullanan bir firmadır. Hedefi daima insanlığa hizmet olan firmamızda birçok alanda çalışmalar gerçekleşmektedir. Usta Gazeteci Gökten Öztürk’ü ortağımız olmayı kabul etti kendisine teşekkür ederiz ve aramıza hoş geldin diyoruz ” sözlerini kullandı.

Haber: Avni Kuru