Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gayrimenkul sektörü tek çatıda toplandı: Tüm Emlak Danışmanları Birliği Kuruldu!

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Tüm Emlak Danışmanları Birliği Türkiye genelinde faaliyete başladı. Birlik, gayrimenkul danışmanlarını tek çatı altında toplayacak.

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Tüm

Cumhurbaşkanı’nın 18 Eylül 2024 tarihli ve 8973 sayılı kararnamesi ile Türkiye gayrimenkul sektöründe önemli bir adım atıldı. Gayrimenkul danışmanlarını bir araya getiren Tüm Emlak Danışmanları Birliği resmen faaliyete geçti. Türkiye genelinde emlak sektöründe faaliyet gösteren danışmanların çalışmalarını düzenlemek, sektörel standartları artırmak ve güvenilir bir sistem oluşturmak amacıyla kurulan bu yeni birlik, 81 ilde temsilcilikleri ile hizmet verecek.

Aksaray Emlak Danışmanları Derneği (AKEMDER) Başkanı Oktay Çapacı, birlik ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Çapacı, “Bu yeni adım, gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren tüm danışmanlar için büyük bir fırsat. Sektörümüzde uzun zamandır ihtiyaç duyulan düzenleme ve bir araya gelme ihtiyacı, bu birlik ile sağlanacak. Hem danışmanlar hem de müşteriler için daha güvenli bir ticaret ortamı oluşacak” dedi.

Çapacı, yeni birliğin sektördeki kalitenin artırılmasına, danışmanlar arasındaki işbirliğinin güçlenmesine ve müşterilere sunulan hizmetlerin daha profesyonel hale getirilmesine katkı sağlayacağını belirterek, tüm sektöre hayırlı olmasını diledi.

Ağustos Gerçe