Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Futbol sahalarında beklenmedik an yaşandı; Futbolcu ile Gazeteci çarpıştı!

Aksaray Belediyespor ile İnegölspor

Aksaray Belediyespor ile İnegölspor arasındaki Türkiye İkinci Ligi Kırmızı Grup 30. hafta mücadelesinde unutulmaz bir an yaşandı. Karşılaşmanın ikinci yarısında, Aksaray Belediyespor’un sağ kanat oyuncusu Ali Kuçik, hızlı bir atağa kalkarak topu aut çizgisini geçmeden ortalamak için adeta depara kalktı.

Ancak, beklenmedik bir an yaşandı. Siyah-beyazlı takımın başarılı yıldızı Ali Kuçik, önüne atılan uzun topa yetişmeye çalışırken, kale arkasında görev yapan Aksaraylı foto muhabiri Ersin Aslan’la çarpıştı. İki taraf da hafif yaralanırken, Ersin Aslan’ın sandalyesi bu çarpışmada parçalandı.

Bu futbol sahasında gazeteci ile futbolcunun ilk kez çarpıştığı an, spor literatürüne ilginç bir not düşürdü. Gazeteci Ersin Aslan, sosyal medya hesabından paylaştığı sandalye fotoğrafıyla, “Omuzumda ve ayağımda hafif ağrı var” ifadeleriyle durumu hafif bir şekilde açıkladı.

Olayın ardından yapılan kontrollerde, Ali Kuçik’in sakatlığının ciddi olmadığı belirlendi. Bu ilginç an, futbol sahalarında sıra dışı bir buluşma olarak tarihe geçti.

İşte haberin detayları,

Aksaray Belediyespor ile İnegölspor arasında oynanan Türkiye ikinci Ligi kırmızı Grubu’na ait 30. hafta müsabakası ikinci yarısında, Aksaray Belediyespor atağında Siyah-beyazlı takımın sağ kanat oyuncusu Ali Kuçik, önüne atılan uzun topa yetişmek için adeta vitesi beşe takıp topu aut çizgisini geçmeden ortalamak için adeta depara kalkmıştı.
Siyah beyazlı takımın büyük umutlarla transfer ettiği, bu sezon ligde attığı beş golle Aksaray Belediyespor’a katkı sağlayan ve bir zamanlar Beşiktaş futbol kulübünde de futbol oynayan başarılı futbolcu o pozisyonda aut çizgisinin hemen ilerisinde görev yapan foto muhabirlerinden Ersin Arslan’la çarpıştı.

Gazeteci ile futbolcunun çarpışmasında hem foto muhabiri Ersin Aslan, hem de Aksaray Belediyespor‘un sağ kanattaki başarılı yıldız futbolcu Ali Küçik hafif sakatlık geçirdi.
Ancak olan gazetecinin sandalyesine oldu. Ali Kuçik’ün hızıyla çarptı. Olan foto Muhabirinin sandalyesi parçalandı.

Bugün de o foto muhabiri Ersin Aslan, sosyal medya hesabından sandalyesini paylaşarak, omuzumda ve ayağında hafif ağrı var diye yorumda bulundu.

Bu an ise futbol literatüründe gazeteci ile futbolcunun bir maçta hafif sakatlanması olarak bu tarihe notlar arasına girdi.
Şükür, Ali Küçik, pozisyonda sakatlığı ciddi olmadığı görüldü.

Haber: Hakan Hidayet DENİZ