Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

FORUM68 MAĞAZALAR ZİNCİRİ 8. ŞUBESİNİ AÇTI

forum68 mağazalarzinciri 8. şubesini

forum68 mağazalarzinciri 8. şubesini fatih mahallesinde kapılarını aksaraylıların hizmetine açtı.dualarla açılan alışveriş merkezi,  gıda,sebze, temizlik reyonları ile 8 Şubesi ile aksaray halkına hizmet vermeningururunu yaşıyor.

aksaray ticaretborsası başkanı hamit Özkök yaptığı açıklamada; “ bugün yaşadığımız olduğumuzbu süreçte inadına üretmek inadına yatırım diyen bağlıkaya’nın genç vegirişimci yiğit insanlarından hüseyin Çelebi kardeşimizin girişimciliğini veheyecanını da ortaya koyarak bu mekanı sizlere hizmet edebilme adına üreticininürettiği ürünün sofraya varana kadar aşamada sizlere hizmet edebilmeninmutluluğunu yaşayan bu kardeşlerimiz. bugünden itibaren 8. Şubeyi inşallahönümüzdeki dönemde de 2 tane daha ile toplamda 10 şubeyle aksaray’ın tümnoktalarında hizmet edeceklerdir. İstihdamına baktığımızda 120 -150 arasındaçalışan genç aksaraylı ailelere de hizmet vermenin mutluluğunu yaşamaktadırlar.ben buradan kendilerini kutluyorum. ama siz aksaraylı hemşerilerime şunu izahediyorum. Öz sermayemiz olan yerli firmalarımızı destekleyerek yerlimarketlerimizden alışverişlerinizi yapmalarını rica ediyorum. bizler birazdaşehir milliyetçiliği yaparak, yerli üretim ve pazarlama yapan alışveriş merkezlerinisahip çıkalım. alışveriş merkezlerimizden kesinlikle ticaretinizi buradanyapmanızı rica ediyorum” dedi.

ak parti aksaraymilletvekili İlknur İnceöz yaptığı açıklamada; “forum68 mağazalar zincirinin 8. şubesini açılışına katılan tüm hemşerilerimize hoşgeldiniz diyorum. Öncelikle hayırlı ve uğurlu olsun diyorum. bu mağazaylabirlikte 8. Şube ticaret odası başkanımız çok güzel bir açıklama yaptı. altınıçizdiği güzel bir husus var. bundan önceki bir avm açılışında demiştim hüseyinbey ve ekibine işinizi çok iyi yapın allah’ın izniyle aksaray bu noktadasahiplenir. başkanımın altını çizdiği hususa bende aynen katılıyorum. Şudur ki;buradaki kendi toprağımızda kendi insanımızın açmış olduğu istihdam alanlarındaben özellikle alışveriş yapmak için gayret etmek istediğimi belirtmekistiyorum. ankara’dan alacağım mazotumu da dâhil gelir aksaray’ımızda alırım.başkanım bunu da çok iyi bilir. onun için yerli ve milli üretime ama aynızamanda aksaray’ın kendi öz sermayesi, kendi kaynağının yatırıma dönüşmesinedaha fazla destek vereceğimizi hemşerilerimizin de bu konuda yatırımlarının dayanında olduğumuzu belirtmek istiyorum” dedi.

form mağazalarzinciri yönetim kurulu başkanı hüseyin Çelebi burada yaptığı açıklamada; buaçılış, küresel mali krize ilişkin sorulan sorulara en güzel cevaptır. devletimizinyanındayız yatırımlarımıza aralıksız devam edeceğiz. bu, aynı zamanda ilimizin yatırımiçin cazip bir yer olduğunun da çok açık göstergesidir. aksaray’ın öz ve yerlifirması olduğuna dikkat çeken Çelebi ekonomiye ve istihdama destek olmanıngururunu yaşıyoruz. amacımız forum mağazalar zinciri olarak kaliteyi en uygunfiyatlarda halkımızın hizmetlerine sunmaktır dedi.

açılışa ak partimilletvekili İlknur İnceöz, aksaray belediye başkan yardımcısı süleyman canbulut,borsa başkanı hamit Özkök, aksaray ziraat odası başkanı emin koçak ve çoksayıda vatandaş katıldı.

haber yaşar k.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası
Sıradaki Haber ATSO Başkanı Koçaş Vatandaşları Sigorta Acente Tercihleri Konusunda Uyarılarda Bulundu