Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Filenin Sultanlarının olimpiyat kadrosu belli oldu; O isimler kadroda yok!

Bu yıl Paris’te gerçekleştirilecek olan olimpiyat oyunları, ses getirmeye devam ediyor. Ülkelerin A Milli Kadın Voleybol Takımları, teker teker olimpiyat kadrosunu açıklarken, Türkiye’den olimpiyatlara gidecek isimler belli oldu.

Bu yıl Paris’te gerçekleştirilecek

Filenin Sultanlarının kadrosunda, 7 yıldır resmi organizasyonlarda yer alan, takımın yıldızlaşan liberosu Simge Aköz ve genç oyuncu İlkin Aydın yer almadı.

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımının baş antrenörü Daniele Santerelli tarafından çalışmalarını sürdüren teknik ekip, yaptığı planlamalar Filenin Sultanlarının olimpiyat kadrosunun netleştiğini açıkladı. Yapılan açıklamada dikkat çeken isimler arasında, sakatlık sürecinden yeni çıkan Hande Baladın ve Zehra Güneş de yer aldı.

Filenin Sultanları’nın en genç isimlerinden birisi olan ve Sultanlar Ligi’nin en skorer yerli oyuncusu olma unvanını alan İlkin Aydın ise kadroda yer almadı. Başarılı oyuncu Aydın, Milletler Ligi mücadelesi sırasında sakatlanmasının ardından olimpiyatlara kadar tedavi süreci içerisine girmişti. İlkin’in sağlık durumu hakkında net bir açıklama yapılmamakla birlikte, açıklanan kadroda yer almaması, tedavi sürecini sekteye uğratmamak adına alınan bir karar olarak değerlendiriliyor. Pek, Filenin Sultanlarının olimpiyat kadrosunda kimler yer aldı? İşte detaylar;

Pasörler:

Cansu Özbay
Elif Şahin

Pasör Çaprazı

Melissa Vargas

Liberolar

Gizem Örge

Orta Oyuncular

Zehra Güneş
Eda Erdem
Aslı Kalaç

Smaçörler

Ebrar Karakurt
Hande Baladın
Tuğba Şenoğlu
Derya Cebecioğlu
Meliha Diken

+1 Oyuncu

Beyza Arıcı

Ağustos Gerçe