Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

FEDAKARLIĞA HAZIRIZ!

aksaray sağlık-sen Şube yönetimi

aksaray sağlık-sen Şube yönetimi yaptığı açıklamada; 

“türkiye, son zamanlarda küresel emperyalizmin ekonomikkuşatmasına ve terör saldırılarına maruz kalmaktadır.

türkiye’nin ekonomisine, üretimine, emek ve alın teriyleelde edilmiş birikimlerine yönelik bu saldırılar; ahlak dışıdır, hukuk dışıdır,demokrasi dışıdır, gayri meşrudur.

bizler emeğimizi, alın terimizi insanımızın hizmetinesunan, milletimizin sağlığı ve esenliği için 7/24 ülke için nöbet tutan sağlıkve sosyal hizmet çalışanları olarak bu kirli savaşı lanetliyoruz.

Ülkemizin ve milletimizin yararı için alınan kararlarınarkasında olacağımızı, küresel sermayenin baskılarına boyun eğmeyeceğimizibütün dünyaya ilan ediyoruz.

baĞimsiz, bÜyÜk ve gÜÇlÜ tÜrkİye idealine yürektenbağlıyız. Çalışkan, fedakâr, vatansever sağlık çalışanları olarak tam bağımsızbir türkiye için yüksek ideallerin peşinde koşmaya devam edeceğiz. Ülkemizin2023, 2053, 2071 hedeflerini emeğimizle, alın terimizle ve bütün varlığımızladestekleyeceğiz.

sağlıkta yeni türkiye’nin liderlik potansiyeline yürekteninanıyoruz. bu bağlamda kendi çalışma alanımızda türkiye’yi milli üretim, milliteknoloji, milli ekonomi hedeflerine ulaştırmak için daha fazla gayretgösterecek, daha fazla alın teri dökeceğiz.

biliyoruz ki, türkiye’nin mücadelesi, sadece misakı millisınırları içine sığan bir istiklal mücadelesi değil, insanlığı esarettenkurtaracak bir istikbal mücadelesidir.

türkiye, emperyalist zulme karşı dünya mazlumlarınumududur. küresel sömürü düzeninin ölüm kusan karanlığını yırtacak adalet,huzur ve barış medeniyetinin temsilcisidir.

Şanlı tarihimizden ve medeniyetimizden aldığımız ilhamla,millet olarak, küresel barışa, adalete, insani değerlere sonuna kadar bağlıkalacağız.

gerektiğinde bu uğurda küresel şer odaklarına karşı bütünvarlığımızla savaşmaktan da geri durmayacağız.

milletimizle birlikte, güzel yarınlar için her türlümücadeleye ve fedakarlığa hazırız.

28 Şubattan 15 temmuz’a kadar türlü darbe girişimleri,ihanet senaryolarının üstesinden geldik. daha da güçlendik, daha dakenetlendik…

bugün de emperyalizmin oyununu boşa çıkarmak için dahagüçlüyüz, daha kararlıyız.

sağlık-sen olarak; milli ekonominin “yerli üretim, yerindetüketim” anlayışı ile güçleneceğine inanıyoruz.

yeni türkiye’de, sağlık milli ekonominin lokomotifisektörlerinden biri olacak. tıbbi cihazda, ilaçta, aşıda, büyük ve güçlütürkiye’ye yakışan yerlileşme ve yerelleşme, hedeflerimiz var. Özellikle sağlıkturizminde dünya liderliği hedefimiz var.

bu hedefler gerçekleştiğinde dünyaya sağlık hizmeti,sağlık teknolojisi, sağlık bilgisi ihraç eden lider ülke olacağız.

sağlık ve sosyal hizmet çalışanları olarak bu millihedeflerin hem sahibi, hem hamisiyiz. Ülkemize yönelik ekonomik teröre karşısağlığın vizyonunu bütün ruhumuzla sahipleneceğiz.

İnanıyoruz ki, türkiye’ye ekonomik savaş ilan edenler;kaya gibi sağlam milli birliğimizden toz bile koparamayacaklar.

sadece türkiye değil, dünyanın bütün emekçileri kapitalistamerİka’ya karşı birleşmeli sömürgeci çarklara su taşıyanlara taviz vermemeli,ekmeği ve emeği hedef alan küstah amerika’nın çirkin kalkışmasına karşı onurlubir direniş içinde olmalıdır.

kazanan barış ve aydınlık dolu gelecek olacak…

kazanan emek ve alınteri olacak…

kazanan milli ekonomi olacak…

kaybeden emperyalizm, kazanan yeni türkiye olacak” dedi

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray'da Yavuz Sultan Selim Mahallesi'nde,
Sıradaki Haber Aksaray’da kaza kavgaya dönüştü: Polis ekipleri olaya müdahale etti! 1 yaralı!