Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

FEDAKAR BASIN MENSUPLARINI KUTLUYORUM

aksaray belediye başkanı haluk

aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı, gece gündüzdemeden fedakarca çalışan tüm basın mensuplarının 24 temmuz gazeteciler vebasın bayramı’nı kutladı.

gazeteciler ve basın bayramı dolayısıyla bir mesajyayımlayan başkan yazgı, “her zaman vatandaşların ve kamu çıkarını göz önündetutan, objektif ve doğru habercilik anlayışını benimseyen ve bu görevi ifaederken basın etik ilkelerinden hiçbir şekilde ödün vermeyen tüm basınmensuplarımızın bayramını kutluyorum” dedi.

basının, demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biriolduğunu ifade eden başkan yazgı, 24 temmuz 1908 tarihinin basın tarihiaçısından dönüm noktası olduğunu dile getirerek, “zaman mefhumu olmaksızınçalışan, özveriyle görevlerini yerine getiren ve meslek hayatları boyunca hertürlü fedakârlığı gösteren basın mensuplarımızın, insan hak ve özgürlüklerininkorunması, demokrasinin devamı ve kamunun sağlıklı bilgi sahibi olabilmesiadına önemli bir görevi ifa ettiğini düşünüyorum.

bu vesileyle bir kez daha tüm basınımızın 24 temmuzgazeteciler ve basın bayramı’nı kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum”dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Sağlık İl Müdürlüğü Sağlık
Sıradaki Haber Bayram Mesaisindeki 112 Ekiplerine Moral Ziyareti!