Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Farklı kurum temsilcileri bir arada; Aksaray’da güvenli sürüş gündemde

TOBB Aksaray Genç Girişimciler Kurulu tarafından her ay düzenli olarak yapılan söyleşi programı kapsamında yeni buluşma daha yapıldı. “Her Ay Bir Söyleşi Programı’nın” bu ay ki gündemi ise “Aksaray’da güvenli sürüş” oldu.

TOBB Aksaray Genç Girişimciler

TOBB Aksaray Genç Girişimciler Kurulu organizasyonunda yapılan “Güvenli Sürüş Paneli,” kapsamında toplumun farklı kesimlerinden gelen katılımcılarla karşılıklı olarak iletişimde bulunulduğu görüldü. Etkileşimli bir atmosferde gerçekleşen etkinlikte, trafik güvenliğinin önemi, kazaların önlenmesi için alınması gereken önlemler ve acil durumlarda yapılması gerekenler gibi konular ele alındı.

Panel kapsamında katılımcılar arasında soru cevap oturumları da yapıldı. Konunun öneminin daha fazla anlaşması bakımından önem arz eden bu oturumları, katılımcılar merak ettikleri konuları uzmanlara sorma fırsatı buldu.

Konu hakkında açıklama yapan TOBB Genç Girişimciler Kurulu Aksaray Başkanı Sami Değirmencioğlu, “TOBB Aksaray Genç Girişimciler Kurulu olarak, “Güvenli Sürüş Paneli”nin gerçekleştirilmesinde emeği geçen tüm konuşmacılarımıza ve etkinliğimize katılan misafirlerimize teşekkür ederiz. Bu tür etkinliklerin, toplumsal bilincin artırılmasında ve özellikle genç nesillerin eğitilmesinde büyük bir rol oynadığına inanıyoruz. Gelecek aylarda da bu tür bilgilendirici ve farkındalık yaratan programlarla Aksaray halkına katkı sağlamayı hedefliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleşen etkinliğe, ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tuğrul Kalkan, TOBB Aksaray İl Genç Girişimciler Yönetim Kurulu Başkanı Sami Değirmenci, AGEM Dernek Başkanı Doğancan Çevik, Aksaray Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü’nden Komiser Mehmet Ok ve polis memurları Volkan Ceylan,  Garip Süngürer ve Ahmet Erten, ArGül Danışmanlar Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Şafak Ar, Aksaray UMKE Sorumlusu Can Cansızlar ve İlk Yardım Eğitmeni İsmail Demirezen katılım sağladı.

Ağustos Gerçe