Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

FARKINDALIK YÜRÜYÜŞÜ DÜZENLEYECEKLER

aksaray da kızılay Şube

aksaray da kızılay Şube yöneticiliği yapan zeynep Şişmanberaberinde sümeyye Özyön ile birlikte vali aykut pekmez’i ziyaret etti. 

valilik makamında kabul ettiği zeynep Şişman ve sümeyyeÖzyön ile bir süre görüşen vali pekmez; son günlerde toplumda büyük tepki çekenkadına şiddet ve çocuk istismarına dikkat çekmek için düzenlemek istediklerietkinlik hakkında bilgi aldı.

aksaray’da özel anaokulu yöneticileri ile birlikte kadınaşiddet ve çocuk istismarı konusunda farkındalık oluşturulmasını sağlamaamacıyla yürüyüş ve basın açıklaması yapacaklarını anlatan zeynep Şişman tümtürkiye de bu konuda artan olumsuzluklara dikkat çekerek tepki verilmesi gerektiğiniaksaray da ilgilitüm stk’ları bu etkinliğe davet edeceklerini söyledi.

etkinlik için gerekli izin başvurularını yaptıklarınıbelirterek; cuma günü saat 17:00’de yapmayı planladıkları etkinliğe tüm aksaraylıları da beklediklerini dile getiren zeynep Şişmanve sümeyye Özyön vali pekmez’e ilgisi ve kendilerini kabul etmesinden dolayıteşekkür ettiler.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

16 ilde Bölücü Terör Örgütüne
Sıradaki Haber 16 ilde terör operasyonu: 58 şüpheli yakalandı!