Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

FADİK TEYZE HİNDİLERİNE KAVUŞTU

aksaray’da yılbaşında satmak için

aksaray’da yılbaşında satmak için beslediği hindileriçalındıktan sonra gözyaşlarını tutamayan fadik sert’in yardımına sanatçı haluklevent koştu. anadolu halk ve barış platformu (ahbap) yönetim kurulu başkanıhaluk levent, yönetim kurulu başkanlığını yaptığı dernek aracılığıyla fadikteyzeye hindilerinin parasını ulaştırdı. 

ahbap aksaray gönüllüsü mensur atıcı ile aylin karahindilere çalınan fatik sert’i evinde ziyaret etti. fadik teyze ile görüşenahbap gönüllüleri fadik teyzeye sevindirici haberi vererek hindilerininparasının verileceğini bildirdi.

ahbap aksaray gönüllüsü mensur atıcı, fadik teyzeninçalınan hindilerini haberlerde izleyince haluk levent’in kendilerine ulaştığınıbelirterek, “bize durumu bildirdi. ‘aksaray’da teyzemizin emeği ile büyütüpyılbaşında satmak istediği hindileri çalınmış. ona hindileri verilecek, haydiçocuklar’ dedi. biz de hemen teyzemize ulaşmaya çalıştık. bir gönüllümüz olanmevlüt bey duruma müdahil oldu ve teyzeye yardımcı olmak istediğini belirtti.biz de hindilerin fiyatını ve teyzemizin iban numarasını öğrenip para teyzeninhesabına yatırıldı. İstediği zaman bu parayı çekip kullanabilir” diye konuştu.

hindileri çalınan yaşlı teyze fadik sert ise“mısırgalarıma ağlıyorum, onlar benim ekmek teknemdi, ben onlarla geçiniyordum.ben onları gözümle güderdim, aldığım adama mısırga borcum vardı, ben onlarıödeyeceğim satacağım derken yavrucuklarım çalındı. hiç aklımdan çıkmıyor. benburada elin duvarının dibinde oturuyorum. Ödemeyip de ne yapacağım. dündenadama telefon edince, ‘pazara götür git pazara bak dedi.’ canın sağ olsundemedi, diyemedi ve hindilerin parasını istedi. sen nasıl ödeyeceksin o parayıdedi. akşamdan beri aklımdan çıkmıyor” diye konuştu.

İha

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Kurban bayramında her yıl olduğu
Sıradaki Haber Aksaray’da Kurban Keserken Kendisini Yaralayan Adam: ‘Meşhur Oldum!’