Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Fabrikadan Sandıkta Buluşmaya: Başkan Dinçer İşçilerin Sofrasına Konuk Oldu !

Aksaray Belediye Başkanı Dr.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer ve AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, seçim çalışmaları çerçevesinde My Silo Fabrikası işçileriyle bir araya geldi. İşçilere teşekkür edilirken, şehir ve ülke ekonomisine katkıları vurgulandı.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer ve AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, 31 Mart 2024 Belediye Başkanlığı seçim çalışmaları kapsamında My Silo Fabrikası işçileriyle öğlen yemeğinde buluştu. Fabrika ziyaretinde, başkanlar işçilere teşekkür ederek destek mesajları verdi. Dinçer, işçilerin şehir ve ülke ekonomisine katkılarının önemine vurgu yaparken, emeklerinin değerinin bilindiğini ifade etti. Aktürk ise işçilere, AK Parti’nin şehirdeki ve ülkedeki kalkınma hedefleri doğrultusunda verdikleri destek için teşekkür etti.

Buluşma, seçim sürecinde işbirliği ve dayanışma ruhunu güçlendirirken, fabrikanın başarısında emeği geçen herkese minnettarlık duyulduğunu belirtildi. Fabrika çalışanları da başkanların ziyaretinden memnuniyet duyduklarını ifade ederek, kendilerini değerli hissettiklerini belirtti. My Silo Fabrikası, şehrin ve ülkenin ekonomik kalkınmasına önemli bir katkı sunarak, ihracatıyla da dikkat çekiyor. Haber; Hakan Hidayet Deniz