Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

EXİMBANK TOPLANTISI ATSO’YA YAPILDI

İhracat firmalarının yakından bildiği

İhracat firmalarının yakından bildiği türk eximbank,ilimiz sanayicilerine yönelik olarak kredi bilgilendirme toplantısı yaptı. 

aksaray ticaret ve sanayi odası iş birliği ile düzenlenenve atso konferans salonunda gerçekleşen bilgilendirme toplantısına sanayicileryoğun ilgi gösterirlerken, exİmbank konya Şube müdürü murat pekmezci ve uzmanfatma ceyhan tarafından krediler hakkında sunum yapıldı.

toplantı sonrası açıklama yapan aksaray ticaret ve sanayiodası yönetim kurulu başkanı cüneyt göktaş’da yaptığı açıklamada; “odamız vetürk exİmbank iş birliği ile özellikle ihracatçı firmalarımızı yakındanilgilendiren krediler hakkında bilgilendirme toplantısı düzenledik.  Özellikle içinde bulunduğumuz dönemdebankaların da faiz oranları dikkate alındığında eximbank’ın ihracatı artırmayayönelik firmalara sağladığı destekler göz ardı edilemez.

bugün dünya genelindeki birçok ülkede bu tür bankaoluşumları ile ihracatçı firmalar desteklenmektedir. Ülkemiz adına bu işi eniyi şekilde yöneten türk exİmbank ile üyelerimizi buluşturmamızın en büyükamacı ise aksaray’ın ülkemiz ekonomisi başta olmak üzere ihracata olan ilgisiniartırmak ve ihracat rakamlarımızı yukarılara taşımaktır.

maalesef sanayi kenti olma yolunda ilerleyen şehrimizinihracat rakamları 80 -90 milyon dolar gibi çok düşük seviyededir. tabi ki burakamların en büyük nedeni büyük firmalarımızın merkezlerini İstanbulgöstermelerinden kaynaklansa da bizler bunu bahane etmeyerek diğer firmalarımızve ihracatçılarımız ile rakamları yukarıya taşımalıyız.

bu amaçla İş dünyasının öncü kuruluşu olarak bu ve bunungibi sanayicilerimizi yakından ilgilendiren eğitim, seminer ve panellerdüzenlemeye devam edeceğiz” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray'da emniyet ekiplerine yönelik moral
Sıradaki Haber İçişleri Bakanlığı’nın Desteklediği Etkinlik: Aksaray Polisine Moral Dopingi!