Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Evren Dinçer’den vatandaşlara Çağrı: Çevremizi temiz tutalım!

Aksaray Belediyesi tarafından şehir içerisinde icra edilen çalışmalar kapsamında çevre temizliğine yönelik hizmetler gerçekleşmeye devam ediyor. Aksaray Belediyesi personelleri şehir içerisinde çevre temizliği yaparak vatandaşlara önemli bir hatırlatmada bulundu.

Aksaray Belediyesi tarafından şehir

Aksaray Belediyesi tarafından şehir içerisinde icra edilen çalışmalar kapsamında bir kez daha çevrenin temiz tutulmasına dikkat çekildi. Aksaray belediyesi personelleri, şehrin önemli lokasyonlarından birisi olan Yunus Emre Mahallesinde çevre temizliği çalışmalarını sürdürürken konu hakkında açıklama yapan Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, “Sizlere daha temiz, düzenli ve sağlıklı yaşam alanları sunabilmek adına; Park ve bahçelerimizde temizlik çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Lütfen çevremizi temiz tutalım” dedi.

Park ve bahçelerde temizlik çalışması yapılması, özellikle yaz aylarının gelmesiyle birlikte dışarıda sosyalleşme ihtiyacını karşılayan vatandaşların hijyenik alanlarda bulunması bakımından önem arz ederken, Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer ve belediye personelleri vatandaşları bu konuda hassas olmaya davet etti.

Ağustos Gerçe