Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

EURO 2024’te son 16 eşleşmeleri belli oldu

Almanya’da düzenlenen ve her maçta futbolseverleri heyecan içinde bırakan EURO 2024’te grup aşaması tamamlandı. Türkiye’nin de adını son 16 turuna yazdırdığı turnuvada, son 16 turu eşleşmeleri belli oldu. Son 16 turu eşleşmeleri ve detaylar haberimizde.

Almanya’da düzenlenen ve her

Almanya’nın ev sahipliğinde düzenlenen ve büyük heyecana sahne olan EURO 2024’te grup maçları tamamlandı.

Grup Aşaması Heyecan ve Sürprizlere Sahne Oldu

Büyük sürprizlere sahne olan grup aşamasında Çekya, Ukrayna, Polonya, Sırbistan, Arnavutluk, Hırvatistan, İskoçya ve Macaristan turnuvaya veda eden takımlar oldu. Özellikle Hırvatistan, Ukrayna ve Çekya gibi takımların elenmesi, Romanya’nın grubunu lider tamamlaması ve Gürcistan’ın Portekiz’i mağlup ederek gruptan çıkması futbol kamuoyu tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

Son 16 Turu Eşleşmeleri

Her maçında ayrı bir heyecan fırtınası bulunan, Avrupa’nın milli takımlar bazındaki en büyük futbol organizasyonu olan Avrupa Futbol Şampiyonasında son 16 turu eşleşmeleri belli oldu. Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın Avusturya ile karşılaşacağı son 16 turu, 29 Haziran’da başlayacak ve 2 Temmuz’a kadar sürecek. EURO 2024’te Son 16 Turu eşleşmeleri şu şekilde:

Almanya-Danimarka: 29 Haziran

İsviçre-İtalya: 29 Haziran

İngiltere-Slovakya: 30 Haziran

İspanya-Gürcistan: 30 Haziran

Portekiz-Slovenya: 1 Temmuz

Fransa-Belçika: 1 Temmuz

Romanya-Hollanda: 2 Temmuz

Türkiye-Avusturya: 2 Temmuz

Avusturya ile son 16 turunda karşılaşacak olan Türkiye A Milli Futbol takımı, Avusturya’yı eleyip turu geçmesi halinde, Romanya-Hollanda eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

Hakan Hidayet Deniz