Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

EURO 2024’te çeyrek final başlıyor!

Almanya’da düzenlenen EURO 2024’te çeyrek final heyecanı, bugün oynanacak 2 karşılaşma ile başlıyor.

Almanya’da düzenlenen EURO 2024’te

Almanya’nın ev sahipliğinde düzenlenen ve nefesleri kesen Avrupa Futbol Şampiyonası’nda çeyrek final zamanı geldi. Avrupa Şampiyonasında adını en iyi 8 takım arasına yazdıran takımlar yarı final için mücadele edecek.

Günün Maçları

EURO 2024’te çeyrek finale yükselen takımlar kozlarını paylaşmaya başlıyor. Son 16 turunda Danimarka’yı 2-0 mağlup ederek çeyrek finale yükselen Almanya, son 16 turunda Gürcistan’ı 4-1’lik skorla geçen İspanya ile karşılaşacak. Almanya-İspanya mücadelesi, bugün TSİ 19.00’da Stuttgart Arena’da oynanacak. Bu önemli maç TRT 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Diğer tarafta ise penaltılar sonucunda Slovenya’yı eleyerek çeyrek finale yükselen Portekiz ile Belçika’yı 1-0 eleyen Fransa karşı karşıya gelecek. Portekiz-Fransa mücadelesi bugün, TSİ 22.00’da Volksparkstadion’da oynanacak. Bu maç da TRT 1’de naklen yayınlanacak.

Türkiye yarın Sahneye Çıkıyor

Son 16 turunda Avusturya’yı mükemmel bir mücadele sonucunda eleyerek çeyrek finale çıkan Türkiye A Milli Futbol Takımı, Hollanda ile eşleşmişti. Bütün Türkiye’nin nefesini tuttuğu maç yarın akşam TSİ 22.00’da Berlin Olimpiyat Stadyumunda oynanacak.

Hakan Hidayet Deniz