Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ET VE SÜT KURUMU AKSARAY’DA HAYVAN KESİMİNE BAŞLADI

aksaray kırmızı et Üreticileri

aksaray kırmızı et Üreticileri birliği başkanı ayhanÖzkök, “sincan et ve süt kurum kombinası ile yaptığımız anlaşma sonundailimizde düzenli olarak hayvan kesimine başlamış bulunmaktayız” dedi.

aksaray’da yapılacak kesimlerin işlemlerikolaylaştıracağını söyleyen Özkök, “aksaraylı üreticilerimiz için önemli birsorun olan hayvan kesim işlemleri bu anlaşmayla daha kolay bir hal gelereközellikle kırmızı et üreticimizi rahatlatacaktır. sincan et ve süt kurumukombinası, canlı hayvan kesim işlemini haftalık yapacak” ifadelerini kullandı.

“Üreticiler uygulamadan memnun”

aksaray belediyesi entegre et tesislerinde hayvanlarınınkesimi için bekleyen kırmızı et üreticileri de uygulamadan duydukları memnuniyetidile getirerek “aksaray’da canlı hayvan kesimi bir hayli sıkıntılıydı. kırmızıet Üreticileri birliği başkanı ve yönetim kurulu Üyeleri, et ve süt kurumuylaanlaşma yaparak, biz kırmızı et üreticilerini rahatlattı. kırmızı etÜreticileri birliği başkanımız ayhan Özkök’e ve yönetim kurulu üyesiarkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray’da Dane Kaybı Neredeyse Sıfır
Sıradaki Haber İl Müdürü Nejdet Demir: “Tarımda Tatil Olmaz, Dane Kaybı Sıfır!”