Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ESTETİK VE ZARAFET MADAME CİSSE’DE

madame cisse ‘nin sahibi

madame cisse ‘nin sahibi Özlem söyler bayan giyim, takı veaksesuar mağazasına konuk olarak yılbaşı öncesi bilgiler aldık.

söyler; “15 yıldır ticaretle uğraşıyorum. meslek hayatımagıda sektörü ile başladım daha sonra bayan takı ve aksesuar işi yaptım şu andada nora avm’de madame cisse’yi açarak bayan giyim, takı ve aksesuar işi ilemeşgulüm. sektör değişikliğini yapma sebebim sevdiğim işi yapmak istedik. modave bayan giyim benim severek yaptığım ve yakinen takip ettiğim bir sektör.bayanlara şık ve kullanışlı aksesuarlar sunmak bizleri memnun ediyor.

bu yılbaşında umduğumuzu bulamadık. daha önceki yıllardainsanlar yılbaşı için birbirine hediyeler alıyordu ama bu yıl işlerimizdebeklenen sayıya ulaşamadık. bunun sebebi ben insanların kış nedeniyle mevcutihtiyaçlarını toptan almaya çalışmasına ve dolayısıyla özel tüketim ürünlerinesatışını düşürmesi olduğunu düşünüyorum.  

yılbaşı için özel kampanyalar hazırladık bir alan birbedava ve bazı ürünlerde %50’ye varan özel indirimler yapıyoruz. yılbaşındamüşterilerimizin sevdikleri insana hediye almaları için elimizden gelen gayretiyapmaya çalışıyoruz.

dünya modasınıtakip ediyoruz

mağazamızda bayan giyim, tesettür giyim, bayan çanta,bayan takı ve aksesuar ağırlıklı ürünler satıyoruz. burada sattığımız takılarev yapımından ziyade  modaya uygunfirmaların çıkardığı en son ürünleri bulunduruyoruz. gerek giyim olsun gereksebayan takı aksesuar olsun ürünlerimizi seçerken, her yıl dünya markalarınınçıkardığı özel tasarımlı ürünleri takip ediyoruz. yerli ve yabancı piyasalardaher yıl çıkan renkler desenlerde farklı ürünler sürülür ve insanlar genelde debunları tercih eder bizde talep karşılayacak bu trend ürünleri müşterilerimizinbeğenisine sunuyoruz” dedi.

haber avni k.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Ticaret Borsası Elektronik Satış
Sıradaki Haber Aksaray Ticaret Borsasında en çok işlem gören ürünler belli oldu! İşte detaylar!