Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ESNAFLARIN AKŞAM TELAŞLARINA ORTAK OLDULAR

milletvekili İlknur İnceöz ve

milletvekili İlknur İnceöz ve belediye başkanı halukŞahin yazgı, kapalı Çarşı İçerisinde bulunan esnafların akşam telaşına ortakoldu. 

milletvekili İlknur İnceöz ve belediye başkanı halukŞahin yazgı, kapalı Çarşı içerisinde bulunan esnafların akşam telaşlarına ortakolarak, karşılaştıkları vatandaşlarla sohbet ettiler.

başkan yazgı, “ziyaretlerini memnuniyetle karşılayanesnaflara aksaray’ı marka şehir yapmak için ekip olarak gece gündüzçalıştıklarını ifade ederek aksaray için ne yapsak azdır bizler bu makamlardaoldukça aksaray’ımızın ismini yaptığımız projelerle herkese duyuracağız” dedi.

milletvekili İnceöz, “başkanımızın çalışmalarını yakındantakip ediyorum. gerçekten 1 döneme sığmayacak hizmetleri 1 dönemde aksaray’ımızda gerçekleştirdi. Çalışmalarının destekçisiyim. yaptığı hizmetleri yerindeinceliyorum ve yapılan dev projeleri yerinde görüyorum. Çalışmalarından dolayıbaşkanımıza teşekkür ediyorum” dedi. 

esnaflar ve vatandaşlar, akşam telaşlarına ortak olanbaşkan yazgı’ dan ve yapmış olduğu hizmetlerden duydukları memnuniyeti dilegetirdiler, esnaflar ise kendilerini ziyaret eden başkan yazgı ’ya vemilletvekili İnceöz’ e teşekkür ederek, çalışmalarının yerinde ve zamanın daçalışmalar olduğunu dile getirdiler. belediye başkanı haluk Şahin yazgı 4.5sene de şehrimize yeni bir çehre kazandırdı diyerek çalışmalarında başarılardiledi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaraylıların merakla beklediği Kayseri-Antalya Hızlı
Sıradaki Haber Hızlı tren projesi güzergâhında Aksaray da yer alıyor