Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Esnafın nabzını tutan Karacer, toptancılar sitesinde!

İyi Parti Aksaray Belediye

İyi Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer ve beraberindeki heyet Toptancılar sitesini ziyaret etti.

31 Mart yerel seçimlerine hazırlık içerisinde olan Belediye Başkan Adayı Karacaer, toptancılar sitesini ziyaret ederek esnaflarla bir araya geldi. Esnafla yakın ilişki kurarak iletişime geçen İYİ Parti Belediye Başkan adayı Karacaer esnafın yoğun ilgisi ile karşılandı.

Esnafın sorun ve taleplerini tek tek dinleyen Belediye Başkan Adayı Karacaer, esnafın sorun ve beklentisine çözüm bulmak için çalışmalar yürüteceğini belirtti.

“Esnafımız dertli ama umutlu, bizlerde bu umutların savunucusu olacağız” diyen İYİ Parti Belediye Bakan Adayı Karacer, toptancılar sitesindeki esnafların sorunlarını dinledi.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Aksaray Belediye Başkan Adayı olarak Tuğrul Karacaer’i açıklamasının ardından seçim çalışması yürüten Karacer, yerel seçimlere iddialı bir şekilde hazırlık çalışması yürütüyor.

İyi Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer ziyaretin ardından yaptığı açıklamasında; “Esnafımız dertli ama umutlu, bizler bu umutların savunucusu olacağımıza söz verdik” ifadesini kullandı.

Haber: Fatma Altınok