Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Faizlerine İsyan: Faizler Yükseldikçe Kepenk İniyor!

Aksaray Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Doğan Ceylan, Hükümete Seslendi: “Kooperatif Kredilerindeki Yüksek Faizler Esnafımızı Kıskaca Aldı.

Aksaray Esnaf ve Sanatkarlar

Esnaf ve Sanatkarlar, Hazine Destekli Kredilerdeki Faiz Artışına Karşı Tek Ses: Mağduriyetin Giderilmesi İçin Hükümetten Adım Bekliyorlar!

Aksaray Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Doğan Ceylan, son dönemde artan kredi faizlerinin esnaf ve sanatkarları zor durumda bıraktığını belirterek, hükümete seslendi. Kooperatif kredilerindeki faiz artışının, işletmelerin ayakta kalma mücadelesini daha da zorlaştırdığını ifade eden Ceylan, esnaf ve sanatkarların mağduriyetinin giderilmesi için hükümetin faiz politikalarını gözden geçirmesi gerektiğini dile getirdi. Ayrıca, Esnaf Sanatkâr Kredi ve Kefalet Kooperatifleri aracılığıyla Halkbank tarafından kullandırılan hazine destekli kredilerin faizlerinin geriye dönük olarak artırılmasının, işletmeleri kepenk kapatma noktasına getirdiğini vurguladı. Ceylan, esnaf ve sanatkarların ülke ekonomisine katkılarının büyük olduğunu ve bu kesimin desteklenmesi gerektiğini belirterek, hükümetin bu konuda adım atmasını talep etti.

Fatma Altınok