Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Esnaf Şurası Öncesinde İstişare Toplantısı: Esnafın Sorunları ve Çözüm Yolları Ele Alındı!

Aksaray Esnaf Sanatkarlar Odalar

Aksaray Esnaf Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Doğan Ceylan, Nevşehir’de gerçekleşen toplantıda iş sektörünün geleceği İçin önerilerde bulundu.

Aksaray Esnaf Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Doğan Ceylan öncülüğünde, Nevşehir’de sektör temsilcilerinin katılımıyla önemli bir istişare toplantısı düzenlendi. Toplantıya, Esnaf Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğünden önemli isimlerin yanı sıra, çeşitli il oda başkanları ve sektör temsilcileri de katıldı.

Toplantı, esnaf ve sanatkarların karşılaştığı güncel sorunları, çözüm yollarını ve sektörün talep ve beklentilerini masaya yatırdı. 2024 yılında gerçekleşecek Esnaf Şura kararlarının altyapısını oluşturacak olan bu toplantıda, sektörün geleceği için önemli adımların atılması hedeflendi.

Başkan Doğan Ceylan, toplantının önemine vurgu yaparak, sektörün daha iyi bir gelecek için bir araya gelmenin önemine değindi. Ayrıca, Nevşehir ESOB Başkanı Mehmet Pınarbaşı’na ev sahipliği ve ilgi gösterdikleri için teşekkürlerini iletti.

Sektörün geleceğini şekillendirecek bu tür toplantıların, esnaf ve sanatkarların seslerini duyurması ve çözüm odaklı adımlar atılması açısından büyük önem taşıdığı belirtiliyor. Haber: Ağustos GERÇE