Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Esnaf odalarından TŞOF’a anlamlı ziyaret: İş birliği güçleniyor!

Aksaray ESOB Başkan Vekili Veysel Öztürk, Ortaköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Sadettin Özpınar ve beraberindeki yöneticiler, TŞOF’u ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Aksaray ESOB Başkan Vekili

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF), Aksaray ESOB Başkan Vekili ve Aksaray Minibüsçüler, Halk Otobüsçüler ve Umum Servisçiler Odası Başkanı Veysel Öztürk, Ortaköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Sadettin Özpınar ve beraberlerindeki yöneticileri ağırladı.

Ziyarette, Veysel Öztürk ve Sadettin Özpınar, TŞOF’a hayırlı olsun dileklerini ileterek, nazik ziyaretleri, temennileri ve hediyeleri için teşekkürlerini sundular. Öztürk, “Bugün burada, esnafımızın sorunlarını ve çözüm önerilerini paylaşma fırsatı bulduk. TŞOF’da gerçekleştirdiğimiz bu ziyaret, iş birliğimizin güçlenmesine vesile oldu.” dedi.

Sadettin Özpınar ise, “TŞOF’a yaptığımız bu ziyaret, Ortaköy şoför ve otomobilci esnafımız adına büyük bir önem taşıyor. Nazik ev sahipliği için teşekkür ediyor, iş birliğimizin artarak devam etmesini diliyoruz.” ifadelerini kullandı.

TŞOF yetkilileri de, Başkanlar Öztürk ve Özpınar’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, federasyon olarak her zaman esnafın yanında olacaklarını vurguladı. Görüşmenin ardından, günün anısına hatıra fotoğrafları çekildi ve ziyaretçilere hediyeler takdim edildi.

Bu anlamlı ziyaret, Aksaray ve Ortaköy’deki esnaf odaları arasındaki bağların güçlenmesine katkı sağladı. Başkanlar, nazik ev sahipliği için TŞOF yetkililerine teşekkür ederek, karşılıklı iş birliğinin devamı temennisinde bulundu.

Ağustos Gerçe

Özbekistan’ın Cizzak şehrinde düzenlenen “Eğitim
Sıradaki Haber Prof. Dr. Himmet Karadal ‘Türk birliği ve ortak değerler korunmalıdır’