Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eskil’de sağlık alanında önemli adım; Sağlık istasyonu kuruluyor

Eskil ilçesinde acil sağlık hizmetlerini güçlendirecek önemli bir yatırımın daha hayata geçirileceği açıklandı. Eskil Belediye Başkanı Mustafa Zavlak, ilçeye 112 Acil Sağlık İstasyonu kurulması için T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından gerekli onayın verildiğini duyurdu.

Eskil ilçesinde acil sağlık hizmetlerini güçlendirecek önemli bir yatırımın daha

Başkan Zavlak yaptığı açıklamada, kurulacak istasyonun 4 sağlık personeli ile hizmet vereceğini belirterek, bu yatırımın Eskil’de acil sağlık hizmetlerine erişimi hızlandıracağını ve vatandaşlara daha hızlı, etkin ve güvenli sağlık hizmeti sunulacağını ifade etti.

Eskil Belediye Başkanı Zavlak, ilçeye kazandırılan bu önemli hizmette emeği geçenlere de teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı: “Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Sağlık Bakanımız Kemal Memişoğlu’na, eski valimiz Mehmet Ali Kumbuzoğlu’na, AK Parti İl Başkanımız Hamza Aktürk’e, AK Parti milletvekillerimiz Cengiz Aydoğdu ve Hüseyin Altınsoy’a, Eskil Kaymakamız Taha Soydaş’a, İl Sağlık Müdürümüz Abdullah Güleç’e, AK Parti Eskil İlçe Başkanı Bayram Yalvaç’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İlçemize hayırlı olsun.”

Yeni 112 Acil Sağlık İstasyonu’nun hizmete girmesiyle birlikte, Eskil’de acil sağlık vakalarına müdahale süresinin kısalması ve sağlık hizmetlerinin daha etkin yürütülmesi hedefleniyor.

Ağustos Gerçe