Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eskil’de kayıp Nuri için seferberlik başlatıldı: Endişeli aile arama çalışmalarını sürdürüyor

Eskilliler, Sabah evinden çıkan ve evine geri dönmeyen 51 yaşındaki Nuri Filikçi’nin bulunması için yoğun çalışma sürdürüyor.

Eskilliler, Sabah evinden çıkan

Aksaray’ın Eskil ilçesine bağlı Filikçi Köyü’nde yaşayan 51 yaşındaki Nuri Filikçi, Aksaray’a gitmek için sabah evinden çıktıktan sonra geri dönmedi. Ailesi tarafından endişeyle aranan Nuri Filikçi’nin bulunması için seferberlik başlatıldı. Emniyet ve jandarma ekipleri de arama çalışmalarına katılarak yoğun şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Sabah saatlerinde evinden ayrılan Nuri Filikçi’nin kendisine ait otomobil ile Aksaray’a gitmek üzere çıktığı ancak bir daha geri dönmediği öğrenildi. Ailesi, Nuri Filikçi’ye ulaşamayınca endişelenerek diğer aile fertleriyle birlikte arama çalışmalarına başladı. Emniyet ve jandarmaya bilgi verilerek kayıp şahsın bulunması için çalışmalar hızlandırıldı. Eskil ilçesi genelinde yapılan arama çalışmalarına köylülerin de katılımıyla devam ediliyor. Nuri Filikçi’nin akıbeti ile ilgili endişeler sürerken, ailesi ve yetkililer arama çalışmalarının titizlikle sürdürüldüğünü belirtiyor.

Avni KURU

Konya-Aksaray yolunda yaşanan kaza sonucu
Sıradaki Haber Aksaray’da direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü ölümle burun buruna geldi