Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eskil’de İmar Krizi: Belediyeden Çarpıcı Uyarı!

Eskil Belediye Başkanı Mustafa

Eskil Belediye Başkanı Mustafa Zavlak ilçede yaşanan imar soruna dikkat çeken bir açıklamada bulundu.
İlçede yaşanan imar sorununa dikkat çeken Zavlak, kaçak yapılanmaların artması üzerine oluşan şikâyetlere değindi. Vatandaşların belediyeye başvuru yaparak satış yapılması için dilekçe vermeleri gerektiği konusuna dikkat çeken Belediye Başkanı Zavlak, görüşülmediği takdirde yıkım işlemleri ve cezai işlem uygulanacağı konusunda hatırlatmalarda bulundu.
Eskil Belediye tarafından yapılan açıklamada ise; “Kıymetli vatandaşlarımız malumunuz İlçemizde bir imar sorunu var bu yüzden Kaçak yapılaşma Bir hayli fazla artan şikayetler sebebiyle belediye olarak bizlerde görevimizi yapmak zorundayız bu yüzden vatandaşlarımızın belediyeye başvurarak belirli yerlerde bulunan imarlı arsalardan satış yapılması için dilekçe vermeleri ve inşaat yapacakların muhakkak belediyemizle görüşmeleri gerekmektedir aksi halde yıkım işlemleri ve cezai işlem uygulanacaktır” ifadesi yer aldı.

Haber: Fatma Altınok

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), sağlık
Sıradaki Haber 18 – 55 yaş aralığında herkes başvuru yapabilir; KPSS şartı yok! Hastaneler en az 29.780 TL maaşla çalışacak personel arıyor! İşte başvuru şartları