Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eskil’de heyecan yeniden başladı

Aksaray 1. Amatör küme

Aksaray 1. Amatör küme de  2.hafta karşılaşmasında B grubunda  Tuzgolüspor ile Osmanlıspor müsabakası ile Eskil ilçe stadında 2023-2024 sezonunun ilk müsabakası oynandı. Karşılaşmayı Eskil’in amatör ligdeki temsilcisi Tuzgölüspor, Osmanlısporu 1-0 mağlup ederek haftayı 3 puanla tamamladı.

Geçtiğimiz haftayı maç yapmadan geçen Tuzgölüspor rakibini 1-0 mağlup ederek lige de galibiyetle başlamış oldu. Osmanlıspor ise ilk hafta da  Ortaköy ilçesinin amatör ligdeki temsilcisi 1957 Eyübelisporu 6-1 mağlup etmişti.

Aksaray’ı bölgesel amatör ligde temsil etmesi beklenen Eskilgücüspor’un lige katılmaması nedeni ile Eskil’i futbolda Tuzgölüspor hem amatör ligde hem de kadınlar 2.ligi futbolda temsil etmeye devam ediyor.

Aksaray amatör küme B grubunda günün oynanan diğer maçında Bağlıkaya Gençlikspor ile Ortaköy 1957 Eyübelispor takımları 2-2 berabere kaldılar.

Aksaray Amatör Spor kulüpleri Başkanı Cavit Kılıç bugün Eskil ilçe stadında oynanan karşılaşmayı yerinde takip etti. ASKF başkanı Cavit Kılıç, Eski ilçe stadında  yaptığı incelemeler ile zeminde hiçbir sıkıntı olmadığının ve soyunma odalarında ufak eksikler dışında her hangi bir sorun olmadığını dile getirdi. Tuzgolüspor’un ise yıllar sonra taraftarı önünde maça çıkmasının ve Eskil halkının da  takımlarını izleme imkanı bulmasından dolayı da  futbol adamı olarak mutlu olduğunu ve  hafta sonlarında  Tuzgölüspor’un  iç saha maçlarının Eskil ilçe stadında oynamasına bir engel olmadığını söyledi. Haber: Ağustos GERÇE