Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eskil’de bir dönem sona mı eriyor?

Eskil’in AK Partili Belediye

Eskil’in AK Partili Belediye Başkanı Necati Belgemen 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler yerel seçimlerinde Eskil’den Belediye Başkanlığı’na aday olmayacağını açıkladı.

67 yaşındaki Başarılı Belediye Başkanı Necati Belgemen ilk belediye Başkanlığını 28 yaşında 1984 yılında başladığı, Eskil’de 4 defa belediye başkanlığı, 3 defa da Ziraat Odası Başkanlığı yapan Necati Belgemen yeni dönemde “Eskil Belediye Başkanlığı için aday değilim” dedi.

Necati Belgemen açıklamasında, ‘Benim seçimi kazanmada herhangi bir sorunum yok. AK Parti’de başlığı almada herhangi bir sorunum yok. Ancak gençlerin önünü açabilmek için böyle bir karar aldım. Ancak benden daha yaşlı adaylar da var onlara da bir sözüm yok. Ben hem gençliğimde hem orta yaşlığımda hem de tecrübeli dönemde Eskil Belediye Başkanlığı yaptım. Eskil’e hizmet ettim. Eskil’i Eskil yaptım. Eskil’i ilçe yaptım. Eskilli’yi zengin yaptım. Eskil’i şehir yaptım diyen Belgemen yeni dönemde aday olmayacağını açıklayarak gençlerin önünü açıyorum. Bundan sonra ailemle, çoluğumla çocuğumla ilgileneceğim. Ancak yine de ben Eskil için yapılacak bir şey olursa destek olmaya da varım” dedi.

AK Parti’de belediye Başkanlığı için aday adaylığı için müracaatlar 22 Kasım’da sona eriyor. Belgemen aldığı kararla Eskil’den aday adayı olacak gençler için de yol açmış oldu.

Şimdi Eskil’de konuşulan, Necati Belgemen’in kazanması için göstereceği aday merakla beklenmeye başlandı. Haber: Ağustos GERÇE