Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eskil Kaymakamı okulları inceliyor

Eskil Kaymakamı Fuat Yurddaş ilçe genelinde devam ettirdiği okul ziyaretleri kapsamında Eskil 75. Yıl Anadolu Lisesi ve Eskil İlkokulu’nu ziyaret ederek burada incelemelerde bulundu.

Eskil Kaymakamı Fuat Yurddaş

Eskil ilçesinde etkili bir şekilde faaliyet gösteren okullara yönelik başlatılan ziyaretlerle birlikte ilçede eğitim faaliyetlerini arttırmak, akademik başarıya yükseltmek amaçlanıyor.

Kaymakam Yurddaş, Eskil 75.yıl Anadolu lisesini ve yeni okul binası yapımı kapsamında geçici olarak bu lisede hizmet veren  Eskil İlkokulu’nu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.  Ziyaret esnasında okul müdürleri ve öğretmenlerle bir araya gelen Kaymakam Yurddaş, eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Eskil İlkokulu’nu ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Kaymakam Yurddaş, okul müdürleri ve öğretmenler ile de bir süre sohbet ederek eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında görüşme yaptı. Yeni okul binasında gelinen nokta üzerine görüşme yapan Kaymakam Yurddaş öğrenciler uygun ve güvenli  hale getirilmesi gerektiğini vurguladı.

Fatma Altınok