Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eskil Kaymakamı okul ziyaretlerinde bulunuyor

Eskil Kaymakamı Fuat Yurddaş tarafından ilçe genelinde faaliyet gösteren okula yönelik başlatılan ziyaretler devam ediyor. Ziyaretler kapsamında öğrenci ve öğretenlerin talep ve istekleri dinleniyor.

Eskil Kaymakamı Fuat Yurddaş

Bu kapsamda Eskil Kaymakam Yurddaş ilçede faaliyet gösteren Oklava İlkokulu, Karayağmur İlkokulu, Bilezikli İlkokulu’nu ziyaret etti.  Ziyaret esnasında Kaymakam Yurddaş’a İlçe Emniyet Müdürü Emin Hüda Örnek, İlçe Jandarma Komutanı Sıddık Yılmaz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Kılıçer eşlik etti.

Okul ziyaretlerinde okul yöneticileri ve öğretmenlerle bir araya gelen Kaymakam Yurddaş okulların mevut durumu hakkında bilgiler aldı. Okullarda verilen eğitim hakkında görüşmeler yaparak okul binalarında inceleme yaptı.

Öğrencilerin eğitim öğretim süreci boyunca herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmamaları amacıyla atılması gereken adımlar değerlendirildi. Kaymakam Yurddaş ziyaret esnasında öğrencilere bir araya gelerek onlarla sohbet etti. Öğrencilerle keyifli zaman geçiren Kaymakam Yurddaş onlarla yakından ilgilendi.

Kaymakam Yurddaş tarafından okullara yönelik yapılan ziyaretler kapsamında okulların mevcut durum takibinin yapılması ve ihtiyaçlarının giderilmesi açısından oldukça büyük önem arz ediyor.

Fatma Altınok