Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eskil Kaymakamı Katrancı köyünde ziyaretlerde; öğrenci ve vatandaşlarla bir arada

Aksaray Eskil Kaymakamı Fuat Yurddaş, ilçeye bağlı köyleri ziyaret etmeye devam ediyor. Kaymakam Yurddaş Katrancı köyünde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Aksaray Eskil Kaymakamı Fuat

Eskil Kaymakamı Yurddaş ve beraberindeki heyet ilk olarak Katrancı İlk-Ortaokulunu ziyaret etti. 2024-2025 eğitim öğretim yılının başlamasının ardından Kaymakam Yurddaş okulları ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geliyor.

Öğrencilerle yakından ilgilenen Kaymakam Yurddaş öğretmen ve okul yöneticilerinden okul hakkında bilgiler aldı. Kaymakam Yurddaş öğrencilerin yeni eğitim öğretim yılını kutladı.

Daha sonra Katrancı köyünde vatandaşlarla bir araya gelen Kaymakam Yurddaş, köy halkının talep ve isteklerini dinledi. Vatandaşların yaşadıkları sorunlara çözüm bulunması ve ihtiyaçlarının giderilmesi için gerekli çalışmaların yürütüleceğini ifade eden Kaymakam Yurddaş, köy muhtarından köy hakkında bilgiler aldı.

Kaymakam Yurddaş ziyaret esnasında İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Kılıçer, İlçe Jandarma Komutanı  Ütğm. Sıddık Yılmaz eşlik etti.

Fatma Altınok