Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eskil Belediyesi’nden Bir İlk: Butik Kitap Fuarı Başlıyor

Eskil Belediyesi, kültüre ve eğitime verdiği desteği bir adım öteye taşıyarak ilçede ilk defa butik kitap fuarı düzenliyor. 14-15-16 Ocak 2025 tarihlerinde Eskil Millet Bahçesi’nde gerçekleştirilecek olan bu fuar, üç gün boyunca kitap severleri bir araya getirecek.

Eskil Belediyesi, kültüre ve eğitime verdiği desteği bir adım öteye

Her yaştan kitapseverin ilgisini çekecek şekilde tasarlanan fuarda, okul öncesi çocuklardan yetişkinlere kadar geniş bir yelpazede kitaplar sergilenecek. Eskil Belediyesi, bu etkinlikle halkın ve öğrencilerin kitaba erişimini artırmayı, okuma kültürünü yaygınlaştırmayı hedefliyor.

Fuar, saat 09.00 ile 17.30 arasında ziyaret edilebilecek ve Eskil halkına keyifli ve kültürel bir deneyim sunacak. Eskil Belediyesi, bu tür etkinliklerle ilçenin kültürel zenginliğini artırmayı ve eğitim alanında yeni adımlar atmayı sürdüreceklerini belirtti.

Ağustos Gerçe

AK Parti Milletvekili Hüseyin Altınsoy’dan dava açıklaması!
Sıradaki Haber Adli yardımı hukuken ve vicdanen kabul etmemiz mümkün değildir!