Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eskil Belediyesi ve Tapu Müdürlüğü arasından protokol imzalandı

Aksaray’ın ilçelerinden olan Eskil

Aksaray’ın ilçelerinden olan Eskil İlçe Belediyesi ve Tapu Müdürlüğü arasından protokol imzalandı. Kurumlar arası işbirliğinin öne çıkarıldığı protokol vatandaşların satış işlemleri sırasındaki evrak taşımasına son vermesi kapsıyor.

Eskil halkının işlemlerini kolaylaştıracak, kolayca çözüme ulaştıracak protokol kapsamında teknolojinin getirdiği yenilikler kuruma entegre ediliyor.

Eksil belediyesi tarafından kaliteli hizmetlerin getirilmesi amacıyla adımlar atılıyor. Vatandaş odaklı yaklaşımın getiriş olan protokol kapsamında Eskil halkının satış işlemleri sırasında kolaylık sağlanıyor.

En kısa zamanda yürürlüğe girmesi beklenen protokol kapsamında vatandaşlara kolaylık dağlanıyor. Eskil belediye tarafından yapılan açıklama kapsamında eskil halkına yeni bir hizmetin kazandırılacağı müjdelendi.

Eskil Belediyesi tarafından; “su tahsilatında olduğu gibi vatandaşlarımız en kısa sürede emlak borçlarını Belediyemiz web sitesi üzerinden ödeyebilecekler. Altyapı çalışmalarımız tamamlanmak üzere bu kolaylığı da en kısa sürede siz vatandaşlarımıza kazandıracağız” denildi.

Fatma Altınok