Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eskil Belediye Başkanından yanıt; “Tüm çeşmelerimizde su var”

Eskil’de tatlı su çeşmelerinde

Eskil’de tatlı su çeşmelerinde su olmadığı, gelen suyun da iki saat içerisinde bittiği eleştirileri hakkında açıklama yapan Eskil Belediye Başkanı Necati Belgemen, tüm çeşmelerde tek tek dolaşarak inceleme yapıldığını belirterek, “Biz 300 kilometre uzaktan sizler için bütün zorluklara rağmen gece gündüz demeden buz gibi su getiriyoruz. Köyünüze kadar su gelmiş. Onu getirene yapana bir teşekkür etmiyorsunuz. O emek verenleri bari eleştirmeyin” ifadelerini kullandı.

Eskil Belediyesi tarafından belirli bölgelere kurulan tatlı su çeşmeleri aracılığıyla vatandaşların içme suyuna ulaşması sağlanıyor. Belediyenin bu hizmetinin vatandaşlar tarafından, çeşmelerde su olmadığı gerekçesiyle eleştirilmesi üzerine açıklama yapan Eskil Belediye Başkanı Necati Belgemen, “Bugün bizzat kendim tatlı su konusunda birçok tatlı su çeşmelerini dolaştım ve inceledim. Hepsinde su mevcut. Sadece Akkaş’ta yoktu. Mesela Kaputaş’ta sosyal medyadan ‘Su gelince iki saat gibi bir sürede bitiyor.’ diye yazmışlar. B Baktığımda hala su vardı. Çeşmenin de biri arızalıydı. 300 kilometre uzaktan sizler için diye bütün zorluklara rağmen gece gündüz demeden buz gibi su geliyor. Köyünüze kadar gelmiş. Onu getirene, yapana bir teşekkür etmiyorsunuz. O emek verenleri bari eleştirmeyin. Allah görüyor” sözlerini kullandı.

Tatlı su depolarının etrafında bulunan yerlerin su dolu olduğunu ifade eden Belgemen, “Ne olur israf etmeyiniz. Bidonları evinizde yıkayın. Bakın biz nerelerden su getiriyoruz. Korumasını çeşmesini de siz takın. Alan var alamayan var. Bir damacana su marketlerde 50 liraya satılıyor. Eleştirinizi de iftira şeklinde değil de Allah için yapın. Bana kızgın olabilirsiniz ama Allah için yaparsanız siz kazanırsınız” dedi.

Haber: Ağustos Gerçe