Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eskil Belediye Başkanı Belgemen; “Mustafa Zavlak’ı desteklerim”

31 Mart Mahalli İdareler

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi için aday olmayacağını daha önce açıklayan Eskil Belediye Başkanı Necati Belgemen, “Bizim ağzımızdan çıkan söz neyse odur. Aday değilim! Mustafa Zavlak, AK Parti’nin adayı olursa desteklerim.” dedi.

Bazı yayın organlarında 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi için Necati Belgemen’in aday olacağı yönünde haberler çıkması üzerine açıklama yapan Eskil Belediye Başkanı Necati Belgemen, “Benim ağzımdan ne çıktıysa odur. Aday olmayacağımı daha önce açıkladım. Çıkan bu tür haberlere kimse itibar etmesin. Aday değilim.” ifadelerini kullandı.

14 Mayıs tarihinde yapılan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde Milliyetçi Hareket Partisi’nin 2. Sıra Milletvekili Adayı olan, Eskil’den büyük bir destek alan ve 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi için Eskil Belediye Başkanlığı için AK Parti’den aday adayı olan Mustafa Zavlak’ın aday adaylığı konusunda da açıklamalarda bulunan Necati Belgemen, “Mustafa Zavlak, AK Parti’den Eskil Belediye Başkanlığı için aday gösterilirse kendisini desteklerim.” şeklinde konuştu. AK Parti’nin Eskil Belediye Başkanlığı için adayının kim olacağı merakla bekleniyor.

Haber: Avni Kuru