Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eskil Belediye Başkanı Belgemen; Memleketimin hakkını kimseye yedirtmem

Aksaray Eskil İlçesi Belediye

Aksaray Eskil İlçesi Belediye Başkanı Necati Belgemen uzun yıllar devam eden siyası hayatının sırrını açıkladı. Eskil Belediye Başkanı Belgemen yaptığı açıklamada; “Bana, 40 yıla nasıl geldin nasıl başardın diye soruyorlar. Biz bu günlere tek başımıza gelmedik. Halkımızla, eşimizle, dostumuzla, çevremizle, arkadaşlarımızla ve ekibimizle birlikte geldik.” dedi.  Belgemen, siyasi hayattaki başarının yolunun her zaman halkın yanında olmaktan geçtiğini vurguladı. Belgemen, “Artık bedava belediye başkanlığı yok. Bedavadan belediye başkanı olursan ne halkın, ne memleketin, ne seçmenin kıymetini bilemiyorsun.” şeklinde ifadesine yer verdi.

Halkın her zaman yanında olduğunu belirten Eskil Belediye Başkanı Belgemen; “Sürekli halkımızın iyi gününde, mutlu gününde, acı gününde yanında olduk.  Şimdi bakıyorum adam milletvekili, belediye başkanı adayı oluyor veya olacak. 4 buçuk sene adeta batıyor hiç görünmüyor. Cenazelere düğünlere hastalara, ziyaretlere, gitmiyorlar. Telefonlara bakmıyorlar kimse ile ilgilenmiyorlar. Görevde ise toplantı var diye halkla görüşmüyorlar. Kısa bir süre kala ortaya çıkıyorlar. Halkımızda tabi itibar etmiyor.” dedi.

Her davete gittiğini gidemediği zaman mazeretini bildirdiğini belirten Eskil Belediye Başkanı Belgemen;  “Göremez ise üzülüyor. Biz kim olursa olsun elimizden geldiği kadar hasta ve yakını geldiği zaman yardımcı oluyoruz Telefonum 24 saat açıktır. Bütün telefonlara cevap verilir. Müsait değilsem de mutlaka dönerim. Kapım hep açık durur gelen görüşür. Gelen davetlere mutlaka giderim. Gidemezsem de mutlaka mazeret bildiririm ve hayırlı olsun derim.  Elimden geldiği kadar bütün cenazelere katılırım.” şeklinde konuştu.

Memleketin hakkını kimseye yerdirmediği vurgulayan Eskil Belediye Başkanı Belgemen; “Memleketimin hakkını kimseye yedirtmem. Hizmeti de Allah’ın izniyle alırım. İşte bundan dolayı 40 yıldır ayakta ve görevdeyiz. Artık bedava belediye başkanlığı yok. Bedavadan belediye başkanı olursan ne halkın, ne memleketin, ne seçmenin kıymetini bilemiyorsun. Herkes muhasebesini iyi yapsın. Halka kulak versin” dedi.

Haber: Fatma Altınok