Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ESKİL AK PARTİ GENÇLİKTE DEVİR TESLİM

ak parti gençlik kolları

ak parti gençlik kolları başkanlığının değişmesininardından, devir teslim töreni yapıldı.

ak parti eskil gençlik kolları başkanlığında yapılan törene, akparti gençlik kolları il başkanı mehmet emin kılıç, ak parti eskil gençlikkolları eski başkanı cafer tarık talaşlı, yeni başkan veli batur, mustafasanlav hoca ve çok sayıda ak partili gençlik katıldı. program yusuf koyuncuhocanın kuran-ı kerim tilavetiyle başladı. ardından mustafa sanlav hoca duaetti. programın ilk konuşmasını eski başkan cafer tarık talaşlı yaptı. talaşlıkendisinin belediye başkanlığına aday adayı olarak düşünüldüğünü fakat,kendisin böyle bir düşüncesi olmadığını dile getirdi.

programda konuşma yapan yeni başkan veli batur açıklamasında,“kıymetli kardeşlerim hepinizin bildiği gibi uzun bir süredir eskil de farklısivil toplum kuruluşlarında aktif görevlerde bulundum görevde bulunduğum hiçbir kuruluşta yaptımız Çalışmalarda cenab-ı hakkın rızası ve bu milletin bugençliğin sorunlarına Çözüm bulmak onların dertleriyle dertlenmekten başka hiçbir gayemiz olmadı.  bu süreçten sonrada olmayacak İnşallah görev yaptımızher kuruluşta bizlere verilen görevlerin birer emanaet olduğu bilincinden hiçbir zaman ayrılmadık  ve bu bilinçle Çalışmalarımıza devam ettik. yaptımızÇalışmalar esnasında hiç bir kardeşimizi Ötekileştirici davranışlardabulunmadık hep kucaklayıcı olduk ve olmayada devam edeceğiz. kıymetlikardeşlerim bizim partimiz İnancın kardeşliğin,birlikteliğin,heyecanınaksiyonun ve İdeallerin partisidir.

İşte bu dusturla deyin yerindeyse görev alınmaz talep edilmezverilir diyerek İl-ilçe teşkilatlarımızın ve genelmerkezimizin taktiri İlegörev bizlere tebliğ edildi bizlerde verilen görev geri Çevrilmez dedik vegörevi cafer başkanımızdan devraldık. cafer başkanımızda partimizin İdeallerinoktasında gecesini gündüzüne katıp bu gençlik İçin Çalıştı Çalıştığına bizlerŞahidiz.

ve bu Çalışmalar sonucunda tam bir dava adamı edası İle davabilinci ve Şuurunda terettütsüz bir Şekilde görevi Şahsıma devretti caferbaşkanımıza bu bilinci davranışı İçin teşekkür ediyor yeni hayatında başarılardiliyorum” dedi. programın sonunda eski başkan cafer tarık talaşlı’yahizmetlerinden dolayı , veli batur tarafından plaket verildi.

habermerkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Üniversitesi’nde eğitim hayatını sürdüren
Sıradaki Haber ASÜ’de Mezuniyet Coşkusu: Fakülteler Belli Tarihlerde Kep Atacak!