Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eski Vali’den Vali Kumbuzoğlu’na ziyaret, anılar tazelendi

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu’na ziyaretler devam ederken daha önce Aksaray ilinde Vali olarak görev yapmış olan Emekli Vali Cahit Kıraç Vali Kumbuzoğlu’nu ziyaret eden isim oldu.

Aksaray Valiliğinin ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette Aksaray’da 1994- 1997 yılları arasında Vali olarak görev yapmış olan Emekli Vali Cahit Kıraç, Vali Kumbuzoğlu’nun misafiri oldu. Emekli Vali Cahit Kıraç, Vali Kumbuzoğlu’na çalışma hayatında başarılar dileyerek, göreve gelmesinden ötürü duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Aksaray’ın günden güne daha iyiye gittiğini görüyorum dile getiren Emekli Vali Kıraç; “Sayın Valimize hayırlı olsun dileğinde bulunmak için ziyarette bulundum. Uzun yıllar önce Aksaray Valiliği görevini yaptım. Çok dostum arkadaşım hemşerimiz var. Onları da ziyaret ettim. Aksaray’ın günden güne daha iyiye gittiğini görüyorum. Valimizi kutluyor başarılar diliyorum. Tüm Aksaraylı hemşerilerime selamlarımı iletiyorum” dedi.

Emekli Vali Kıraç’ın ziyaretinden ötürü büyük gurur duyduğunu ifade eden Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu; “Meslek büyüğümüz daha önce Aksaray Valiliği yapan Cahit Kıraç valimizin ziyaretinden büyük mutluluk duyduk. Aksaray Valiliği döneminden bahsettik. Kendisi ülkemizin birçok ilinde valilik yapmış önemli hizmetlerde bulunmuş birisi. Ziyareti ile bizi mutlu etti. Kendisine sağlıklı bir ömür diliyorum” dedi.

Vali Kumbuzoğlu Aksaray ilinde daha önce görev yapmış olan Cahit Kıraç’a Aksaray şehrine yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür ederek sağlık ve uzun ömür dileğinde bulundu.

Vali Kumbuzoğlu, ziyarete gelen Aksaray’da Vali olarak görev yapmış olan Cahit Kıraç ile hatıra fotoğrafı çekindikten sonra nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerini sundu.

Haber: Fatma Altınok