Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eski İl Başkanı il Genel Meclisi Üyesi adayı oldu! İYİ Parti’de aday adaylığı açıklamaları devam ediyor

Eski il Başkanı, İl

Eski il Başkanı, İl genel Meclis üyeliğine aday oldu

İYİ Parti’de aday adaylığı açıklamaları devam ediyor

 

İYİ Parti Aksaray İl Başkanlığı tarafından 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli idareler seçimleri İl genel meclis üyesi ve belediye meclis üyeleri aday tanıtım toplantısı yapıldı. Toplantıda, İl Genel Meclisi Üyesi Aday Adayı Ömer Faruk Ağır, Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Erdem Çubukçu, Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Hayri Topaç ve Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Hüseyin Pehlivan isimleri açıklanan aday adayları oldu.

Aday tanıtım toplantısında konuşan İl Başkanı Sercan Belgemen, “Öncelikle Dragon uzay aracından ilk sözü “İstikbal Göklerdedir”  diyerek Göğsümüzü kabartan Pilot Alper Gezeravcı’ yı tebrik ediyorum.” diyerek konuşmasına başladı.

Belgemen sözlerine, “Geçen hafta Antalya’ da yapılması planlanan yerel seçimlere hazırlık ve istişare kampına milletvekilimiz ile birlikte katılım sağlamıştık, verimlide başlamıştı ancak Pençe-kilit Harekâtı bölgesinde çıkan çatışmada, aralarında Aksaraylı hemşerimiz Üsteğmen Gökhan Delen’ inde bulunduğu 9 evladımızın şehit haberini alır almaz Genel Başkanımız Meral Akşener Antalya programımızı derhal iptal etti ve şehirlerimize dönüp şehit ailelerin yanında olma talimatını iletti, bizde milletvekilimiz ile vakit kaybetmeden yola koyulup şehidimize son görevimizi yapmak üzere şehrimize geldik ve bütün beldelerimizde seçim kampanyalarını erteleme kararı aldık. Şehidimizin şehadetini Allah kabul eylesin. Benim Aksaray’da gördüğüm en kalabalık törenlerden biriydi. Salihler şehri Aksaray, şehidine – evladına sahip çıkıp kendine yakışanı yapmıştır.”  diyerek devam etti.

Konuşmasının devamında partisinin yeni aday adaylarını açıklayan Belgemen, “Partimizin kurulduğu günden itibaren bizi hiç yalnız bırakmayan önceki dönem il başkanımız Faruk Ağar Ağabeyimi 31 Mart seçimlerinde il genel meclisi üyesi aday adayı olarak takdim ediyorum, hayırlı olsun Başkanım. Hayatımın hiçbir döneminde beni yalnız bırakmayan dostum Erdem Çubukçu’yu Belediye Meclis üyesi aday adayı olarak takdim ediyorum, hayırlı olsun. Ben ona Partimizin kahramanı diyorum, hiçbir vazifeden kaçmayan, görev adamı, dostum, kardeşim, Hayri Topaç’ ı Belediye Meclis üyesi aday adayı olarak takdim ediyorum, hayırlı olsun Siyah Beyaz sevdalısı, Görev adamı, Kardeşim Hüseyin Pehlivan’ı Belediye Meclis üyesi aday adayı olarak takdim ediyorum, hayırlı olsun.” dedi.

İYİ Parti’nin il Genel meclisi ve belediye meclisi üyesi aday tanıtım programına il Başkanı Sercan Belgemen ile birlikte Milletvekili Turan Yaldır, Aksaray belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer, Merkez İlçe Başkanı Osman Yılmaz, Kadın Kolları Başkanı Naciye Akkuş Türk ile partililer katıldılar. Haber: Fatma ALTINOK