Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Esat Zengin’e önemli görev

Esat Zengin, Merkez Birliği

Esat Zengin, Merkez Birliği Yüksek Danışma Kurulu Üyesi seçildi
Aksaray’da süt üretiminin ve süt üreticisinin büyümesinde gelişmesinde ve süt ve süt ürünlerinin sağlıklı şekilde kullanılmasında ve üretilmesinde önemli söz sahibi Aksaray Merkez İlçe Süt Üreticileri Birliği Başkanı Esat Zengin, Türkiye Tarımsal Süt Üreticileri Merkez Birliği Yüksek Danışma Kurulu Üyesi olarak atandı.
Türkiye Tarımsal Süt Üreticileri Merkez Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Keskin imzasıyla gönderilen yazıda, uzun yıllardır Aksaray Merkez İlçe Süt Üreticileri Birliği Başkanı olarak görev yapan Esat Zengin’in Yüksek Danışma Kurulu Üyesi olarak atandığı belirtildi.
Yazıda, “Birlik olmamızın gücüyle gücümüze daha çok güç katacağımız inancımızla, 1 Mart 2023 tarihli yapılan Genel Kurulumuzda gündemimizde yer verdiğimiz Yüksek Danışma Kurulunun oluşturulması 23. maddede oylanarak kabul edilmiştir. Genel Kurulumuz kararı gereği, 1 Haziran 2023 tarih ve 239 sayılı Yönetim Kurulu kararı ile Merkez Birliğimiz Yüksek Danışma Kurulu Üyesi olarak tekrar görevlendirilmiş bulunmaktasınız. Yeni görevinizde başarılar dilerim.” denildi. Haber: Fatma ALTINOK