Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Erzurumlu Teyo Emmi Aksaray’a geliyor

Aksaray’da yaşayan Erzurumlular 29

Aksaray’da yaşayan Erzurumlular 29 Eylül 8 Ekim tarihleri arasında Kafeler caddesi üzerinde bulunan Park Site karşısındaki park alanında etkinlik düzenleyecekler.

Aksaray Erzurumlular derneği tarafından düzenlenecek etkinliğin açılışı 29 Eylül günü saat 17:00’de yapılacak açılışa Erzurumların ünlü ismi Cumhur Seval (Teyo Emmi) de katılacak.

Erzurum’a meşhur Çağ kebabı ve Erzurum’a has yöresel ürünlerin satışının yapılacağı etkinlikle Aksaray’daki Erzurumlarla birlikte vatandaşlarımız da etkinlik alanına gelerek istedikleri alışverişe tadı alabilecekler.

Aksaray Erzurumlular Derneği Başkanı Mustafa Kaya, ‘Bir hafta boyunca açık kalacak olan ve Aksaray’da yaşayan Erzurumların derneğinin organize ettiği programa ünlü sanatçı da katılım sağlayacak’ dedi

Kaya, tüm vatandaşlarımızı Aksaray Erzurumlular Derneği’nin hazırlamış olduğu ve Park site AVM karşısındaki parkta yapılacak olan etkinliğe davet ederek, bir hafta boyunca Erzurum’a has yöresel ürünleri satın alabilecekler Çağ kebabının tadına varacaklar’ dedi. Haber Ağustos GERÇE