Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ertürk; “Benden Cumhuriyet Halk Partisini Dinleyeceksiniz”

Millet İttifakının 2.sıra adayı

Millet İttifakının 2.sıra adayı Ali Abbas Ertürk;

Ertürk, benden CHP’yi dinleyeceksiniz

Altılı Masa’nın Aksaray’da fermuar liste ile İYİ Parti çatısı altında seçime girme kararı almasıyla İYİ Parti 2. Sıra Milletvekili Adayı olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin İl Eski Başkanı Ali Abbas Ertürk, “Ben her zaman CHP’liyim. Benden her zaman CHP’yi dinleyeceksiniz.” dedi.

Aksaray’da Cumhuriyet Halk Partisi’nin akla gelen ilk isimlerinden biri olan Ali Abbas Ertürk, 14 Mayıs tarihinde düzenlenecek olan ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 28. Dönem milletvekillerinin belirleneceği seçimlerde Millet İttifakı’nın Aksaray’da İYİ Parti çatısı altısında fermuar liste ile seçime girme kararı almasıyla İyi Parti 2. Sıra milletvekili adayı oldu.

Her zaman için CHP’li olduğunu ve CHP’yi anlatmaya devam edeceğini belirten Ali Abbas Ertürk, “Benden yine CHP’yi dinleyeceksiniz. Seçim sistemi gereği İyi Parti’nin listesinden adayım. Altılı masa Aksaray’da sadece tek parti çatısı altında seçime girme kararı aldı. Dolayısıyla Aksaray’ın Altılı Masa’daki tek temsilcisi İyi Parti olacak. Bana gönül veren, benim milletvekili olmamı isteyen tüm dostlarımızı İyi Parti’ye oy vermeye davet ediyorum. “ dedi.

Ali Abbas Ertürk, seçim sonucunda milletvekili seçilmesi halinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin milletvekili olacağını vurguladı.

Haber: Ağustos GERÇE