Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ereğlikapı Mahallesi Muhtar Adayı Maraşlıoğlu; Hizmet İçin Bu Yola Çıktım!

Aksaray Ereğlikapı Mahallesi muhtar

Aksaray Ereğlikapı Mahallesi muhtar adayı Zübeyir Maraşlıoğlu, Ereğlikapı mahallesine getirmek istediği hizmetlere yönelik açıklamalarda bulundu.

19 yıldır Ereğlikapı mahallesinde ikamet eden muhtar adayı Zübeyir Maraşlıoğlu, Ereğlikapı mahallesinin sorularına çözüm bulmak için çalışacağını dile getirdi.

Ereğlikapı sakinlerinin sadece ihtiyaçları olduğunda değil her zaman muhtarlık bürosu kapsının açık olacağını vurgulayan muhtar adayı Maraşlıoğlu, Ereğlikapı sakinleriyle bire bir iletişime geçmek için çalışacağını belirtti.

Mahallenin güvenliğini sağlamak adına bekçi sayısının arttırılması için gerekli çalışmaları yapacağını dile getiren Maraşlıoğlu mahallenin temiz hale dönüştürülmesi için temizlik işleri le yakından irtibat halinde olacağının altını çizdi.

Yaşlı, engelli ve yardıma muhtaç vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik çalışmalar yürüteceğini ifade eden Maraşlıoğlu daha donanımlı çocuk parkları için her kesime uygun hizmet sağlayacağını belirtti.

Ereğlikapı mahallesi muhtarı adayı Zübeyir Maraşlıoğlu; “Ereğlikapı Mahallesi sorunlarını ve isteklerini biliyorum ihtiyaçların giderilmesi için belediye ile ve diğer kurumlarla istişare içerisinde olup ilk başta yapacağımız hizmetler arasında mahallemiz içerisine muhtarlık ofisimizi taşıyacağız. İkinci bir hizmetimiz ise yıllardır mahallemizin beklentisi olan aile hekimliğini mahallemize kazandırmak için her türlü çalışmayı yaparak mahallemize sağlık ocağı hizmetini kazandıracağız.  Bu hizmetleri yaparken gerek iktidar gerekse resmi kurumlarla istişare içerisinde olup halkımızın beklentilerini gidermek için park ve sosyal tesisleri arttırması adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Haber: Fatma Altınok