Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ereğlikapı Esnaf ve Sanatkârlar Odası TOKİ kura tarihleri açıklandı; İşte detaylar 

Aksaray Ereğlikapı Esnaf ve

Aksaray Ereğlikapı Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın girişimleri ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği iş birliğiyle 2018 yılında hayata geçirilen toplu konut projesinin inşa edilen dairelerin kura tarihleri belirlendi.

Proje kapsamında 2+1 nitelikli 177 adet, 3+1 nitelikli 120 adet olmak üzere toplamda 297 konutun yer aldığı proje, Aksaray esnaf ve sanatkârları için önemli bir fırsat sunuyor.
Konut Belirleme Kurası, 24 Ekim 2024 tarihinde saat 15:00’te TOKİ’nin YouTube kanalından canlı olarak yayınlanacak. Hak sahipleri, bu kura ile konutlarını belirleyecek. Kura sonucunda konut sahibi olmaya hak kazananlar, 1 Kasım – 29 Kasım 2024 tarihleri arasında Gayrimenkul Satış Sözleşmesi’ni imzalayabilecekler.
Proje ile ilgili açıklamalarda bulunan Aksaray Ereğlikapı Esnaf ve Sanatkârlar Odası yetkilileri, sürecin başından itibaren emeği geçen herkese teşekkür ederek, “Bu projede büyük katkıları olan Aksaray Belediye Başkanımız Dr. Evren Dinçer’e ve Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanımız Doğan Ceylan’a teşekkür ediyoruz. Esnaf ve sanatkârlarımızın bu projeyle konut sahibi olmasını sağlayarak önemli bir ihtiyaç karşılanmış oldu!” ifadelerini kullandı.
Projeye katılan esnaf ve sanatkârlar, kura gününü heyecanla beklerken, konut sahibi olmanın mutluluğunu yaşamak için gün sayıyor.

Avni Kuru