Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Erdoğan, Aksaray’da enflasyona değindi: Enflasyon ortamında ne verirsek verelim dipsiz kuyu misali kaybolup gidiyor!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, partisinin

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, partisinin Aksaray mitinginde yaptığı konuşmada emekli aylıklarıyla ilgili “Enflasyon ortamında ne verirsek verelim dipsiz kuyu misali kaybolup gidiyor” dedi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Aksaray mitinginde açıklamalarda bulundu.
Erdoğan, Aksaray’da 15 Temmuz milli irade Meydanı’nda, meydanı dolduran Aksaraylılara hitaben enflasyon konusuna değindi.
Erdoğan konuşmasında,
“Can yakan enflasyonun yol açtığı hayat pahalılığı ile boğuşuyoruz” diyen Erdoğan, emekli aylıklarıyla ilgili “Enflasyon ortamında ne verirsek verelim dipsiz kuyu misali kaybolup gidiyor” itirafında bulundu.

Erdoğan’ın konuşmasından satır başları şöyle:

*Savaşların, krizlerin olumsuz etkilerini göğüslüyoruz. Can yakan enflasyonun yol açtığı hayat pahalılığı ile boğuşuyoruz.

* Tüm emeklilerimize bir defaya mahsus 5 bin lira ödeme yaptık. Yılbaşında emeklilerimizin ve çalışanlarımızın maaşlarını yüzde 50 oranında artırdık. Emeklilerimizin ikramiyelerinde de aynı şekilde yüzde 50 artışa gittik. Son olarak, banka promosyon ödemelerini 8 ilâ 12 bin lira arasına yükselttik.

* Yılın ikinci yarısında enflasyonun düşmesi ile elimiz rahatlayacak. Öncelik enflasyonu düşürmek. Enflasyon ortamında ne verirsek verelim dipsiz kuyu misali kaybolup gidiyor. Alım gücündeki düşüşü telafi için adımlar atıyoruz.

Haber: Fatma ALTINOK