Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ensar Vakfı Aksaray Şubesi Başkanı Güven Tazeledi Yusuf Kaya Tekrar Başkan!

Aksaray’da Ensar Vakfı Aksaray

Aksaray’da Ensar Vakfı Aksaray Şubesi tarafından şube genel kurulu seçimi yapıldı.
Aksaray Öğretmenevinin ev sahipliğinde yapılan genel kurul seçimlerine çok sayıda kişi katıldı. Kurul kararı ile yeniden Yusuf kaya başkan seçilerek güven tazeledi.
Yusuf Kaya yaptığı konuşmasında, ‘’Vakfımız; ülkemiz insanının manevî dinamiklerini zenginleştirmek, ilmi, fikri ve ahlaki yönden gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla 1979 yılında kurulmuş ve kurulduğu günden bu güne dek bu amaca ulaşabilmek için çeşitli alanlarda faaliyet göstermiştir. Halen Türkiye genelinde onlarca şubesi ile hizmet vermekte olan vakfımız, son yıllarda ise daha kaliteli ve verimli hizmet sunabilmek için bir alanda uzmanlaşma yolunu tercih etmiş, “din ve ahlak eğitimi” ile “değerler eğitimi” konusunu ulusal ve uluslararası düzeyde kendine amaç edinmiştir” dedi.
Kaya konuşmasının devamında ise, “Vakfımız, uzman olduğu alanlarda teorik ve pratik çalışmalar yapmak, bu konuda araştırma yapanları desteklemek, öğretmen ve öğretmen adayları ile üniversite öğrencilerine eğitim desteği sağlamak gayretindedir. Bilgiyi bu günden yarına sağlıklı bir şekilde ulaştırmanın sorumluluk ve bilinciyle, çalışma alanı içine giren konularda ‘bilgi ve verilerin toplandığı bir merkez olmak’ yolunda hızlı ve emin adımlarla ilerlemekte ve bütün faaliyetlerini bu amaç doğrultusunda gerçekleştirmektedir.’’ Şeklinde konuşu.
Kaya, genel kurul delegelerini ve misafirlere katılımlarından dolayı teşekkür etti. Yıl içerisinde yapmış oldukları faaliyetleri anlatarak Ensar Vakfı kuruluşu ve tarihsel serüveni hakkında bilgiler verdi.

Haber Bülteni