Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ENGELLİ DERNEKLERİNDEN BAŞKANA TEŞEKKÜR

türkiye beyazay derneği aksaray

türkiye beyazay derneği aksaray Şubesi çatısı altında bir arayagelen beyazay derneği aksaray Şube başkanı doç.dr. mustafa kayıhan erbaş, engellilerderneği bekir kaya, aksaray görme engelliler spor kulübü başkanı ramazan dağ vedernek yöneticileri belediye başkanı haluk Şahin yazgı’ya verdiği destektendolayı teşekkür etti.

türkiye beyazay derneği İç anadolu bölge başkanı ve aynızamanda beyazay derneği aksaray Şube başkanı doç.dr. mustafa kayıhan erbaş,yerel yönetimler olarak kendilerine destek veren başkan yazgı’ya teşekkürederek “başkanımız 5 yıllık görev süresi boyunca şehrimize çok güzel hizmetlerioldu. en önemlisi de engelli koordinasyon merkezi açarak bizim koordineolmamıza öncülük ettiniz. hiçbir zaman desteğinizi esirgemediniz. beyazayderneği olarak size ve eşinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

aksaray engelliler derneği bekir kaya ise “siz projelerinizibiz talep etmeden yaptınız. 20 yıllık dernek geçmişimiz var. sağolsun hiçbir talebimizide boş çevirmediniz. allah yolunuzu açık etsin. rabbim size, devletimize dahagüzel hizmetler etmeyi nasip etsin. biz sizden çok memnunuz. bu arada aksaray’daengellilerin çok ciddi bir sıkıntısı yok. kpss kursları düzenliyoruz. Özelçocuklarımızla çalışmalarımız devam ediyor” açıklamasında bulundu.

belediye başkanı haluk Şahin yazgı ise “engellikardeşlerimiz, bizlere emanet ve toplumumuzun ayrılmaz parçası” dedi. başkanyazgı, konuşmasının devamında “bizler görev süremiz boyunca engellikardeşlerimiz için birçok proje başlattık. bunlardan biri de engellikoordinasyon merkezi açmak oldu. burada birçok faaliyet yürütülüyor. zamanzaman bu merkezimize geliyoruz. kardeşlerimizin kurslarına katılıyoruz. onlarınmutluluklarını görünce ve ailelerin memnuniyetini görünce bizim mutluluğumuzakat kat artıyor.

engelli kardeşlerimizin ve özel çocuklarımızın duası almakbenim en büyük zenginliğim. aynı zamanda eşimde bu yönde birçok faaliyet yaptı.biz bu işe gönlümüzü koyduk, yüreğimizi koyduk. görevi bırakana kadar desteğimizelbette sürecek. allah bir kapıyı kapatır, başka bir kapıyız açar. yeter ki bizinsanlarımızın gönlünde olalım” diyerek kendisine teşekkür eden dernekbaşkalarına teşekkür etti.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Konya-Aksaray yolunda yaşanan kaza sonucu
Sıradaki Haber Aksaray’da direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü ölümle burun buruna geldi