Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ENGELLERİ TANIMIYORUZ

aksaray belediye başkanı haluk

aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı’nın eşi hasibeyazgı, 10-16 mayıs engelliler haftası ve anneler günü münasebetiyle özelçocuklara ve ailelerine özel, muhteşem bir program organize etti

hasibeyazgı’nın ev sahipliğinde kadın koordinasyon merkezive aksaray engelli anneler derneği işbirliğinde düzenlenen programa, aksaraybelediye başkanı haluk Şahin yazgı, eşi hasibe yazgı, ünlü sunucu ve yazarİclal aydın, ak parti kadın kolları başkanı ferhan polat, mhp kadın kolları başkanınermin fidan, halk sağlığı başkan yardımcısı feyza baydar, tobb kadıngirişimciler kurulu başkanı aysun akkurt, aksaray engelli anneler derneği başkanıgülay Öztürk, şehit anneleri ve engelli anneleri ile özel çocuklar ve çoksayıda davetli katıldı.

program, aksaray belediyesi müzik grubunun mini konseri ilbaşladı ve kadın koordinasyon merkezinin bugüne kadar yaptığı hizmetleri içerenslayt gösterisi ile devam etti.

rabiya oruç adlı özel çocuk, anneler günü ile ilgili şiirokudu.

bu arada Özel çocuk olarak adlandırılan genç kızlar, herzaman hayal ettikleri rüyalarını süsleyen gelinlikleri giyerek, podyumaçıktılar. birbirinden güzel gelinliklerle podyumda gösteri yapan genç kızlar,kendilerini yetiştiren ve bugünlere getiren annelerine anneler günü çiçeğihediye ederken salonu dolduran herkes duygulandı.

Ünlü sunucu ve yazar İclal aydın ise yaptığı konuşmada“bugüzel çocukları yetiştiren kıymetli anneler elleriniz kalbiniz dert görmesininşallah. dilerim evlatlarınızdan gülünüz. dilerim bütün bu çabalarınızemeğiniz kabul olur. onların o güzel sağlıklı günlerini hep beraber görürsünüz.Çocuk yetiştirmek çok zor ama sizler için çok daha zor. Çok sevdiğim bir hocaminsan güne sadaka ile başlamalı demiş ama unutmamalısınız tebessümde birsadakadır. sadakadır insanı bütün beladan koruyan. o yüzden o güzelellerinizden öpüyorum” dedi. İclal aydın daha sonra kendi yazdığı bir eseriniokuyup anlatarak salondaki davetlilere duygulu anlar yaşattı.

programa ev sahipliği yapan hasibe yazgı, engelliler haftasıve anneler günü programına katılmak için özel olarak aksaray’a gelen İclalaydın’a günün anısı olarak çiçek, plaket, tablo verdi.

bu arada anneler günü dolaysıyla Şehit anneleri deunutulmadı. vatan savunmasında ve terör operasyonlarında oğulları şehit düşenanneler, anneler günü öncesinde şehit annesi olmanın gururunu bir kez dahayaşadılar.

Ünlü sunucu ve yazar İclal aydın ile hasibe yazgı annelergünü dolayısıyla aksaray’daki tüm şehit annelerine plaket vererek, annelergününü kutladılar. tüm Şehit annelerine şükranlarını sunarak ellerinden öptü.

hasibe yazgı, halk sağlığı başkan yardımcısı feyza baydar’akanser erken tanı konusunda yapmış oldukları çalışmalar ve programda yaptığısunumdan dolayı teşekkür ederek plaket verdi.

Öte yandan kanser erken tanı konusunda yapılan çalışmayakatkı sağlayan hayriye yeşildağ’ada  teşekkürplaketi verildi.

hasibe yazgı daha sonra yaptığı konuşmada “İl sağlıkmüdürlüğümüze ve halk sağlığı müdürlüğü ekiplerimize teşekkür ediyoruz. Çünkükanser ön taramalarında birçok annemizi yavrularına kavuşturmuş oldular. Öntarama ile hastaları tespit ederek daha sağlıklı anneler ve daha sağlıklı bireyleroluşmasını sağlamış oldular. emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

aksaray engelli anneler derneği başkanı gülay Öztürkiseböylesine güzel ve anlamlı bir programda özel çocuklara gelinlik giydirerekdefile yapmalarını sağlayan ve ayrıca yine engelli anneleri ile şehitannelerini buluşturan aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı ve değerli eşihasibe yazgı’ya teşekkür etti.

hasibe yazgı ise engelli anneler derneği başkanı gülayÖztürk’e teşekkür ederek plaket verdi.

Ünlü sunucu ve yazar İclal aydın ile hasibe yazgı, gelinlikgiyerek defile yapan özel çocuklarla anneler günü pastasını birlikte keserektüm annelerin gününü kutladı.

aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı ise şehit annelerininellerini öperek, anneler gününü kutladı. ayrıca gelinlik giyen özel çocuklardabaşkanla hatıra fotoğrafı çektirdi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Türkiye, zengin kültürel ve tarihi
Sıradaki Haber Türkiye’nin UNESCO Dünya Mirası Listesi’ndeki 21 İsim Hangileri Oldu?