Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ENDERUNDAN ÖĞRENCİLERE SINAV

aksaray enderun tarafından düzenlenen

aksaray enderun tarafından düzenlenen yaklaşık 700 İmamhatip lisesi öğrencilerine yönelik “İlİm kendİn bİlmektİr” projesi bilgiyarışması yapıldı.

Ödüllü bilgi yarışmasına aksaray genelindeki imam hatipliselerine yönelik olan sınava yaklaşık 700 öğrenci girdi. Ödüllü bilgiyarışmasında ilk 40’a giren öğrencilere 1,5 günlük İstanbul gezi turu kazandı.

aksaray enderun aileyi koruma derneği başkanı mehmetÇekİÇ yapmış olduğu açıklamada, “dernekler dairesi başkanlığı tarafındandesteklenen ve derneğimiz tarafından yürütülen “İlim kendin bilmektir” projesiile aksaray merkez anadolu kız İmam hatip lisesinde adabı muaşeret salonu adıverilen bir salonun tefrişatını yaptıklarını söyledi.  

ayrıca İlahiyatçı – yazarmuhammed emin yildirim’ın İnsani İlişkilerde İlahi Ölçü, risalet davasınınannesi hz. hatice, efendimiz’i (s.a.v.) sahabe gibi sevmek kitaplarını yaklaşık700 öğrenciye ücretsiz olarak dağıttıkları ve bu kitapların kritiklerinin 16öğretmen eşliğinde düzenli olarak yapıldığını. bu üç kitaptan yapılan bilgiyarışmasında dereceye giren ilk 40 öğrenciyi İstanbul gezisi ileödüllendireceğiz, amacımız öğrencilere günümüzde en alt seviyeye kadar inen kitapokuma alışkanlığını tekrar kazandırmak olduğunu belirterek, projeye katkıdabulunan tüm öğretmenlere teşekkür ederiz” dedi.

haber vedat t.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Sağlık İl Müdürlüğüne bağlı
Sıradaki Haber Sağlık Hizmetleri Başkanı, Ağaçören, Ortaköy ve Sarıyahşi ilçelerdeki sağlık tesislerini inceledi