Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Enderun Yaz Okulundan muhteşem kapanış

Enderun Aileyi Koruma Eğitim

Enderun Aileyi Koruma Eğitim ve Kültür Derneği ve Enderun Vakfı’nın her sene “Okullar Hayat Olsun” projesi kapsamında düzenlediği Enderun Yaz Okulu ,Aksaray Kültür Merkezinde gerçekleştirilen muhteşem kapanış programıyla sona erdi.

“Enderun Yaz Okulu Kapanış Programına” öğrenciler velileri ile birlikte katılım gösterdiler. Program, Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Kur’an tilavetinin ardından Enderun Eğitim Vakfı Aksaray Şube Başkanı Mehmet Çekiç bir açılış konuşması yaptı. Konuşmasında çocuklarımızın yaz aylarını değerlerimizle buluşarak daha verimli geçirmeleri amacıyla bu sene 03 Temmuz- 4 Ağustos tarihleri arasında Yaz okulumuzu gerçekleştirdik. Hafta içinde tam gün olarak yapılan yaz okulu; sabahtan öğleye kadar Kur’an-ı Kerim, Temel Dini Bilgiler, Hz. Peygamber’in Hayatı (siyer), Adabı Muaşeret dersleri verildi. Öğleden sonraki bölümde ise halı saha, voleybol ve basketbol maçları,gokart, langırt , boyama etkinlikleri ve sinema günleri ile çocuklarımıza etkili ve eğlenceli zamanlar yaşattık dedi.
Programın devamında Öğrencilerimizin Yaz Okulu boyunca yapmış oldukları etkinlikler ve derslerden hazırlanan videolarda velilerimize izletildi.Sonrasında öğrencilerimiz gönüllü öğreticilerle birlikte sınıf sınıf birbirinden güzel skeç, tiyatro,ezgi,ilahi ve sunumlarını sergiledier.Özellikle İslami Rap ve Bayrak Gösterisi izleyenlerden büyük beğeni topladı.Program öğrencilerimize katılım belgelerinin takdiminin ardından sona erdi.

Haber: Avni Kuru